Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba lenne?

Hüvelygomba lenne?

Figyelt kérdés

Viszket, ég, megduzzadtak a nagyajkak, és barnás váladék jelentkezett. Mindez egy hónapja tart, az elején nem volt olyan feltűnő, fokozatosan erősödött a viszketés és egyebek. Voltam nőgyógyásznál, de nagyon durva volt a doktornő és bunkó, rögtön azzal jött, h biztos terhes vagyok. Az a nő nem normális, többet vissza oda nem megyek.

17/L

2013. szept. 29. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Doktornő durva és bunkó? Na ebből is látszik, hogy nem az orvos neme számít. Keress egy másik dokit, mert ezzel mindenképpen el kell menned.
2013. szept. 29. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Az itt kiváncsiskodó férfiak szokták a férfi dokikat ajánlani és acsarkodnak a női dokikra, de ez akkor valóban felejtős lehetett.

Keress másik orvost, jó lenne esetleg magánba menned, mert ott azért jóval figyelmesebbek (ugye, a pénzedért...)

2013. szept. 30. 09:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudtam, hogy valaki beleköt megint a válaszomba! DE 1. nem kíváncsiskodók, hanem normálisan válaszolok a kérdésre, 2. nem mondtam, hogy milyen nemű nőgyógyászhoz menjen a kérdező, csak azt, hogy nem a nemén múlik, hogy ki milyen orvos! 53%-os! Jó lenne ha azt néznéd, hogy mit írok és nem azt, hogy ki vagyok, mert mindig normálisan válaszolok!!!
2013. szept. 30. 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:

akár gomba is lehet.. tényleg orvoshoz kell menj.

gombára nekem a Flóra Plus jött be. esetleg próbáld ki.

2013. szept. 30. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a Canesten segített, próbáld ki.

Amúgy nekem női orvosom van, aki nagyon kedves, elötte 2 ffi volt, egyik tahóbb, mint a másik.

A jó modor, nem a nemén múlik az embernek, de azért alapból a női orvosnak megértőbbnek kellene lennie, már csak azért is mert ő is jár nőgyógyászhoz ugyebár és akkor az asztal másik végén van. A férfi soha nem érzi azt.

2013. okt. 1. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!