Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez lehet hüvelygomba?

Ez lehet hüvelygomba?

Figyelt kérdés

Semmilyen más tünetem nincs, csak égő érzés, de az sem igazán a hüvelynél, inkább a hólyagomnál, "elöl". (Az utóbbi 2 hónapban többször kezeltek felfázással, antibiotikummal.) Canesten krémmel kenegetem de nem sokat segít.

Egyáltalán nem viszket, és semmilyen folyásom nincsen, tanácstalan vagyok, hogy hová forduljak?

2013. szept. 18. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Tanuljátok már meg, hogy a Canesten nem csodaszer! Orvoshoz kell menni ha baj van!
2013. szept. 18. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Menj háziorvoshoz, és ha kell ő úgyis tovább küld!
2013. szept. 18. 15:45
 3/8 A kérdező kommentje:
De nem mindegy, hogy nőgyógyászhoz rohanok vagy urológushoz! (Utóbbinál 2 hét a várakozási idő ha nem akut eset.) Bocs, nem akarok bunkó lenni, de engem az érdekelne, hogy függetlenül attól, hogy a klasszikus tünetek nem jelentkeznek, lehetséges-e gombás fertőzés vagy sem? Minden eü topikba be lehet írni hogy kezdj az orvosodnál, de ez nem válasz.
2013. szept. 18. 15:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Megint az első vagyok. Ha a hólyagodnál érzel égő érzést, az urológiai probléma.
2013. szept. 18. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:

A hüvelyi fertőzést a hüvelyedben, illetve a csiklónál, szeméremajkaknál, hüvelybemenetnél érzed.

Ha bármit érzel a húgyhólyagodnál, akkor az egyértelműen urológiai probléma és nem nőgyógyászati.

2013. szept. 18. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Canesten combit hüvelykúppal együtt érdemes használni.
2013. szept. 19. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Házi orvoshoz mennék el a helyedben és vinnék magammal középsugaras vizeletmintát is.
2013. szept. 19. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:

"Canesten combit hüvelykúppal együtt érdemes használni."

Canesten húgyúti problémára?

A húgyhólyagjával van gondja a kérdezőnek, nem a hüvelyével. Akkor minek bolygassa még meg a hüvelyflóráját gombaölő készítménnyel? Hogy a végén tényleg legyen egy hüvelyi fertőzése?

Orvos! Biztosat csak ő tud mondani!

2013. szept. 19. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!