Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hallott már valaki erről a...

Hallott már valaki erről a hüvelgyomba-ellenes módszerről? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Érdeklődnék, hogy valaki olvasta-e már ezt a könyvet? Vagy egyáltalán találkoztatok-e már vele? Használta-e már valaki?

Andrea Cromwell - Hüvelygomba? Soha többé!

link: [link]

2013. szept. 28. 23:58
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Hüvelgyomba ? Az hasonló, mint a csiperke ?
2013. szept. 29. 00:08
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Nem és megkímélem magam attól, hogy ilyenek vegyék el a drága időm. Ha hüvelygombád van, akkor orvoshoz kell menned, nem magadat diagnosztizálnod, és ő fog tudni tanácsot adni azzal kapcsolatban is, hogy hogyan tudod legközelebb elkerülni.

Az, hogy sokan magukat diagnosztizálgatják, mindenféle gyógyszert szednek be anélkül, hogy bárki hozzáértő véleményét kikérnék, vagy az is, amikor valaki önhatalmúlag inkább nem szed be gyógyszert nagyon sokat árt! Nem azt mondom, hogy nem lehetnek az alternatív módszerek között is hatásosak, mert kétségtelenül vannak, de a legtöbb az sokkal többet árt, mint használ, és a legjobb akkor is kikérni az orvos tanácsát, hogy neki mi a véleménye. Pl napjaink legnagyob hülyesége a lúgosítás. Egyszerűen nem létezik maga a fogalom sem orvosilag, és a módszereknek semmi köze nincsen a vér, vagy a test bármilyen ph értékéhez.

2013. szept. 29. 00:31
 3/9 anonim ***** válasza:
A 2. válaszoló minden szavával tökéletesen egyetértek!
2013. szept. 29. 06:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
12 óra alatt meggyógyulsz? Ez egy újabb kamu, amivel pénzt szerezhet a kitalálója.
2013. szept. 29. 09:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Ki kell próbálni, lehet hogy működik.

Akik ellene beszélnek azok többnyire aggódnak a z orvosok bevátele miatt. "talán kopjon fel az álluk?.." ahogy ők maguk írták itt.

Én megpróbálnám, veszíteni nem vesztenék vele.

2013. szept. 29. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
van vele egy nagy baj... ugyanezt olvastam a migrenrol, kb csak a huvelygomba - migrén szavak voltak felcserelve benne (kis túlzással ) sztem kamu...
2013. szept. 29. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
lásd Migrén nélkül boldogan, gugli
2013. szept. 29. 13:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Orvosnál voltam többször is, mindig csak ideiglenesen múlnak el a tünetek és már nem tudom, mihez kezdjek :(
2014. febr. 6. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Változtass az étkezéseden, nézesd meg, nem-e IR-ed van, vagy a beleiddel a gond, figyelj a megfelelő tisztálkodásra, alsóneműre, flóra visszaállítására, és lelkileg is jól kell lenned.
2014. febr. 7. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!