Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelgyomba. Vagy nem?

Hüvelgyomba. Vagy nem?

Figyelt kérdés

Iszonyat kellemetlen a kérdés, vagyis annyira talán mégsem. A legutóbbi menstruációm alatt sajnos volt 2 nap, amikor nem tartózkodtam olyan helyen, ahol rendesen megmosakodhattam volna, legfőképpen alul...

Aztán jött a viszketés, a kellemetlen tünetek. Kezeltem kamillás törlőkendővel, illetve szintén kamillás intim mosakodószerrel gyakran ezután. Persze ettől csak csillapodott, el nem múlt a dolog. Utánaolvasgattam a hüvelygomba és irritáció tüneteinek és arra a döntésre jutottam, hogy ha veszek egy Canesten Kombit, abból baj nem lehet, hiszen a krém, ami hozzá jár nem kifejezetten csak gomba ellen van, hanem az irritációt is megszünteti "kint". A biztonság kedvéért egy hüvelykúpot is felhelyeztem ma estére. Problémám ugye nem lehet belőle? Nem egy hatalmas fertőzésre kell gondolni, csak egyszerűen kellemetlen tünetekre, amit eddig (pedig csak pár órája használom) tökéletesen elmulasztott ez a gyógyszer.

2011. máj. 4. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha problémád lehetne belőle akkor nem lehetne vény nélkül kapni. Használd nyugodtan ha úgy érzed kell. Legfeljebb nem válik be. Rosszabb nem lesz tőle egész biztosan.
2011. máj. 4. 23:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az első válaszadónak, ha komoly mellékhatása lenne ennek a gyógyszernek akkor nem lehetne vény nélkül forgalomban. Használd nyugodtan, hátha szerencséd van és meg is oldódik a problémád. Ha viszont mégsem akkor ne kisérletezgess, mert tönkre teheted teljesen a ph-dat, akkor menj el nőgyógyászhoz mindenképpen!
2011. máj. 5. 00:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehetséges,hogy hüvelygombád volt...vagy még van...

Én biztosra mentem,vettem Candida gyorstesztet...:)

Esetleg a hüvelyedet tejsavasan lehetne irrigálni vagy Vitagyn C-t használni!

2011. máj. 5. 04:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Orvosnál voltál?
2011. máj. 5. 07:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!