Mikor jön meg? Igaz még csak 9 vagyok de már vagy 8 hónapja szőrösödik a n. -im a mellem kb. fél éve nő, a hónaljam meg mintha már 1-szer borotváltam volna!
Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 17:48
1/9 anonim válasza:
Szerintem még nem mostanában fogsz menstruálni.
2/9 anonim válasza:
Hát,attól még nem fog rögtön a menzesz is megjelenni,de szerintem 2 éven belül megjön az első.
3/9 anonim válasza:
Első vagyok. Normális esetben 9 év az alsó korhatára a menstruációnak, de szerintem Neked még van időd. Viszont 16 éves korodig nem is kell aggódnod ha nem menstruálsz.
4/9 anonim válasza:
Mit eszel te? Vagy CSernobilban születtél???? Hogy nőhet már fél éve a melled?
5/9 anonim válasza:
Ne félj, majd bekopog mielőtt megjön.
6/9 anonim válasza:
nem támadásból írom, meg nem a te hibád, de mikor én 9 voltam, még annyira nem ezzel törődtem... borotválás? mell, szőrösődés? :( egyre jobban csökken a valódi gyerekkor felső határa , szerintem
pedig még én is nagyon kicsi vagyok 14 éves
7/9 anonim válasza:
"meg mintha egyszer borotváltam volna"... MI VAN?
a számok alapján 11 évesen fog megjönni, ha ennyire akarsz hallani egy kort. fut a vonat?
8/9 anonim válasza:
én 10 éves vagyok és nekem is nő a mellem. neked jön a folyásod(olyan mint a takony)?
9/9 anonim válasza:
Hat nekem volt egy baratnom akinek 9evesen jott meg, de szerintem.meg nalad varat a dolog:)
Van mar feherfolyasod? Es miota?
Mert altalaban a feherfolyas megkezdodese utan 1-2 evvel jon meg az elso menstruacio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!