Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulin rengeteg csaj lesz (16-18), és tényleg előfordulhat akármi, akkor milyen előkészületeket tegyek? Szóval még sosem borotváltam, teljesen le kell vagy csak ollóval, esetleg valami szer amitől nem megyek el túl hamar (még szűz vagyok)
Előkészületek...............
Minek? Minden adja magát, ha a csajok pettyet részegek lesznek, tök mind1 nekik hogy csupasz vagy nem.:)
Amúgy meg a húgy csövedet megszorítod picit azt nem jön meg, ennyi.Jah és nem kéne sűrűn hokizni.:)
Pont az ellenkezője. Hokizz sokat. Minél kevesebb idő telt el az utolsó orgazmusod óta annál tovább fog tartani legközelebb hogy elmenj. Délben maszturbálj, fürödj meg alaposan, csúsztass a zsebedbe két darab óvszert és próbálj meg nem kihasználni senkit.
Ha gondolod átvághatod a sövényedett egy ollóval, csak óvatosan, valószínűleg úgy sem fog tetszeni miután levágtad, szóval én nem tanácsolnám, de ahogy gondolod.
Semmiképp ne igyál. Még a végén elfelejtesz óvszert húzni, vagy rámenősebb leszel a kelleténél.
Jhájj, az első nagy buli? :D
Kicsit nyesd meg ollóval és kész, fenének pörgöd túl a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!