Ti hogy számoljátok a menstruációt?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdetek barnázni, azt már első napnak veszitek? Én igen. 2 napig barnázok, aztán indul be. Én úgy számolom, hogy a ciklus utolsó napja az egyben a következő ciklus első napja is. Tehát azt számolom, hogy x napra jött meg. Hogy a szabályos? Azt a napot is bele kell számolni, vagy azt már nem?
Ne linkeljetek semmit, csak azt írjátok meg, hogy ti hogy szoktátok. Köszi.
2013. szept. 23. 13:14
1/3 anonim válasza:
Ha te barnázással kezded, akkor az az első napod. A ciklusok nincsenek fedésben, tehát ha augusztus 7-én jön meg, akkor az az első napod, augusztus 6. meg a korábbi ciklus utolsója; az x.napot pedig úgy számolod, hogy az első napok között számolod meg a napokat.
2/3 anonim válasza:
a rendes vértől kell számolni. Az legyen az első nap. Hormon vizsgálatnál is onnan kell számolni a 3. napot.
3/3 anonim válasza:
ênmeg sehogy nem számolom .. megjegyzem hogy kb mikor lesz meg a következő azt kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!