Hogyan lehet eltolni a menstruációt?
Figyelt kérdés
Jövő hónapban megyünk wellnes hétvégére és pont akkor fog megjönni :( hogyan lehetne eltolni? Am 7 napra megyünk 14/L2013. aug. 27. 08:39
1/3 anonim 

válasza:

Neked sehogy.
Mert gondolom 14 évesen még nem szedsz fogamzásgátlót.
Aki fogamzásgátlód szed, annak nem menstruációja van, hanem megvonásos vérzése, amit a gyógyszer szünetre való abbahagyása vált ki. És ezt lehet befolyásolni, de a természetes vérzést, a menstruációt nem lehet!
2/3 anonim 

válasza:

nekem bevált a citromos víz+ c-vitamin (2000 mg-os) ezt kezd
el 2-3 nappal előtte mielőtt megjönne és addig szedd+idd amíg nem szeretnéd h megjöjjön.lehet h végig nem fog beválni,de egy pár napot nyerhetsz vele :) (valakinek nem válik be,nem tuti a módszer :/) nekem ez vált be amikor mentünk és jó mert nem terheled a szervezeted csak c vitamin. 14/l
3/3 anonim 

válasza:

A citrom nekem is eltolja 4-5 nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!