Mitől kaphattam hüvelygombát? (Bővebben lent)
PS. Idáig még soha sem volt hüvelygombám.
21L
Akkor most boldog tulajdonosa vagy egynek.
Hallod?
Tőlünk kérdezed mitől kaptál gombát?!!!!
Ki tudja kivel kefèksz össze-vissza.
Sok mindentől el lehet kapni...Menstruáció előtt amúgy is legyengül az immunrendszer,és a hüvely PH-ja sem olyan erős..nem tudom mit használsz,tampont vagy betétet,de pl. a tampon az nagyban elősegítheti...
Nálam is diagnosztizálták
8-as válaszoló vagyok.
Eleinte Canesten kúpot használtam krémmel,de már nem hatott,nekem teljesen legyengült az immunrendszerem.
Amúgy a hüvelygombát valószínűleg Candida Albicans okozza,amely elszaporodott a szervezetedben. Ez a gomba alapból jelen van a szervezetedben egy alap mennyiségben,viszont sok oka lehet annak,hogy elszaporodik pl.: a sok cukor,élesztőt tartalmazó ételek stb.
Nekem Candida diétát kell tartanom min. 3 hónapig,de mellé szedek Candida albicans C30-as homeó bogyót,és Graepfruit cseppeket,plusz Protexin NAtural Care probiotikumot,és használok mellé Ghynophilus hüvelyflóra visszaállító kúpot :)
A Graepfruit csepp az nagyon jó,ajánlom neked,napi 20 csepp szigorúan hígítva,plusz valamilyen hüvelyflóra visszaállító kúpot ajánlok.
Ha bármi kérdésed van,írj nyugodtan.
Na mennyi hüvelygomba!!!
Férfiak jobb lesz vigyázni!!!!!
Nyugodtan beszèlhetünk a hüvelygombáròl.
Mindenre válaszoltak előttem. Tényleg bármitől lehet. Csak még annyi, hogy a barátodtól is elkaphattad (ami nem jelenti azt, hogy más lánnyal volt). Vannak olyan gombák amik a férfiaknak nem okoznak tünetet, csak hordozók.
Nekünk amikor ilyen volt, nekem is kennem kellett a farkamat. Pedig semmi bajom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!