A hüvelygombát le tudja győzni a szervezetem?
Figyelt kérdés
Kedden kezdődtek a tünetek.Majd megőrültem,úgy viszketett.Péntek volt mire eljutottam a dokihoz.Hétfőre lett meg az eredmény,de már nem is viszket.Azon gondolkodtam,hogy lehetséges,hogy kezelés nélkül is meggyógyulnék.Úgyis várnom kell a kúpokkal menzesz miatt.Ezen kívül antibiotikumot írt még föl a doki.2013. aug. 27. 23:47
1/8 anonim válasza:
AZ antibiotikum nem jó gombák ellen, éppen ellenkezőleg, írtja a normál hüvelyflórát ami jótékony baktériumokból áll. Egyébként igen, a hüvely öntisztuló, így jó immunrendszerrel többnyire magától is meggyógyul pár nap alatt.
2/8 anonim válasza:
Ha kaptál antibiotikumot, az biztos elmulasztja.
Meg van valamilyen nisztatinos kúp, ami jó erre
3/8 anonim válasza:
Nekem egyszer "Sumamed"-et írt fel a doki
Használt
4/8 anonim válasza:
az antibiotikumra épphogy előjön akkkor is ha addig nem volt. vannak egyéb gyógyszerek rá, lehet van egéyb fertözésed is és arra kaptál antibiotikumot nem? A gomba magától nem mulik el, de a menzesszel tisztul aztán pár nap/hét után ujra elöjön amire ujra elszapordik annyira hogy tünetet okozzon. Én annó 2 évig szenvedtem vele. Napra pontosan tudtam mikor jön elö, mensi elött 1 héttel, mensi után 3 hétig semmi tünet 4. héten meg igen.
5/8 anonim válasza:
Igazatok van abban, hogy az antibiotikumtól előjöhet a gomba, de mégis honnan tudjátok, hogy valóban gombája volt és nem valamilyen bakteriális vagy kombinált fertőzése? A viszketés hátterében nem csak gomba lehet, csak a reklámoknak köszönhető, hogy a tünetek alapján mindenki elrohan a patikába Canestent venni, mert a TV-ben azt hallotta, hogy ez biztosan az. Az orvos nyilván a vizsgálat eredményei alapján írta fel a gyógyszert.
6/8 anonim válasza:
Ja, egyébként a válasz a kérdésre:
Igen, bizonyos esetekben lehetséges, hogy a szervezet helyreállítja a helyes egyensúlyt, de legtöbbször csak a kórokozók száma csökken le annyira, hogy elmúljanak a tünetek, a gombák/baktériumok azonban még jelen vannak a szervezetben és a legkisebb külső hatásra újra visszaszaporodnak.
7/8 anonim válasza:
Gombára hajlamosít a magasabb vércukor szint és a gyengébb immunrendszer,terhesség.Ha gyakran előfordul érdemes egy teljes vérképet csináltatnod.Nekem is volt időszak,amikor folyton előjött,végül egy gomba kivonat ivása / Kombucha/ teljesen megszüntette,azóta sem volt.
8/8 A kérdező kommentje:
Most nézem,hogy ez nem antibiotikum,csak valamiért erre emlékeztem.Nizoral 200 mg tabletta,Gyno-Pevaryl 150 mg hüvelykúp.Mindenesetre örülök,hogy enyhültek a tünetek,mert 2 hét alatt megőrültem volna a viszketéstől.
2013. aug. 28. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!