Tampon vagy betét? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy sok illatanyagra allergiás vagyok. Sok betétet próbálta már, mindtől ekcémás lett a szeméremajkam. Másrészt nagyon utálom a betétet, olyan érzés, mintha egy pelenka lenne..
Viszont elég kevés a vérzésem, mióta tablettát szedek és sajnos tág a hüvelyem, hiába intimtornázok (nagy a párom pénisze..). Tegnap történt, hogy tüsszentettem és a mini tampon mellett kicsorgott.. :((
A normál, super tampon az jó, csak kevés a vérzésem ugyebár és kiszárad a hüvelyem..
2013. szept. 19. 21:19
1/5 A kérdező kommentje:
Amikor próbálok mostanában betétet használni, szinte idegrohamot kapok, annyira idegesítő. Éjszaka nem merek forgolódni, nehogy hátul kifolyjon, vagy valami.. Undorítónak tartom.
2013. szept. 19. 21:20
2/5 anonim válasza:
Az ob comfort tamponon van kívülről egy csúszósabb réteg, amitől akkor is könnyedén kijön, ha száraz marad. Abból nyugodtan használhatnád a normált is.
3/5 anonim válasza:
ezt te tudod, de ha gyenge a vérzésed nem értem a cirkuszt éjszaka. Ráadásul létezik éjszakai betét abból tuti nem folyik ki. Van akinek a etét jó van akinek a tampon kinek mi. Ja és attól nem lehet tág a hüvelyed hoyg angy a apárod férfiassga. A hüvely szerencsére egy rugalmas cső ami visszaszükül mint tudjuk szülés után is.... Baj lenne ha nem igy lenne.
4/5 anonim válasza:
menstruációs csésze? az nem szárítja ki
5/5 anonim válasza:
Tampon. Használhatsz kicsit, mellette egy tisztasági betéttel, az úgy nem gáz. Ha baleset van, akkor meg van időd cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!