Nőgyógyászhoz első alkalommal lehet csak beszélgetni menni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 09:32
11/16 anonim válasza:
Na, megint egy női-orvos mániás... Nőiből és férfiből is vannak szr orvosok!!!
Kérdező, mindenféleképp mond el neki, hiszen ha nem mondod és tényleg rosszul leszel a vizsgálat alatt, nem fogja tudni, hogy mitől van és mit csináljon veled!
12/16 A kérdező kommentje:
Miért, ha tudja, akkor tudna mit tenni?
Egyébként férfihez tervezek menni, akihez anyum is jár, állítólag kedves, óvatos, megértő...
2013. szept. 19. 21:58
13/16 anonim válasza:
Ha rossz orvos lenne, akkor Anyukád se járna hozzá biztos!
14/16 anonim válasza:
Ha tudja, akkor egész más, mert nem úgy fog viszonyulni hozzád, mint egy átlagos riadt lányhoz. Elképzelhető, hogy inkább csak hasi-UH lesz, ha nincs gondod, vagy csak egyszerűen beszélgetni fogtok.
Ha el tudsz vonatkoztatni attól, hogy a doki ugyanúgy férfi, ahogy az erőszakolód, akkor nem kell feltétlenül női.
15/16 anonim válasza:
Feltétlenül mondd el az orvosnak! Biztos, hogy megértő fulekre találsz. Ha pedig bármi nem szimpi, vagy bármi kellemetlen, legyen batorsagod felállni es eljönni. Szurkolok, írj majd hogy ment!
16/16 A kérdező kommentje:
Nos, még csak most voltam orvosnál, mert eddig nem volt panaszom (most candidát diagnosztizált). Férfi orvos volt, rendkívül kedves, óvatos, megértő, mint korábban is írtam. :) Anyum velem volt, és inkább ő mondta el a dolgokat, mert én csak rosszul lettem volna, megszólalni se tudtam... A vaginizmus miatt nem tudott benézni, és olyan tablettát írt, amit szájon át tudok bevenni, és pszichológust is javasolt, mert ugye a hüvelygörcs nem fizikai eredetű... Mindenesetre örülök, hogy túléltem a vizsgálatot. :D
2014. márc. 3. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!