Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászhoz első alkalommal...

Nőgyógyászhoz első alkalommal lehet csak beszélgetni menni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 09:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Na, megint egy női-orvos mániás... Nőiből és férfiből is vannak szr orvosok!!!

Kérdező, mindenféleképp mond el neki, hiszen ha nem mondod és tényleg rosszul leszel a vizsgálat alatt, nem fogja tudni, hogy mitől van és mit csináljon veled!

2013. szept. 19. 21:16
 12/16 A kérdező kommentje:

Miért, ha tudja, akkor tudna mit tenni?

Egyébként férfihez tervezek menni, akihez anyum is jár, állítólag kedves, óvatos, megértő...

2013. szept. 19. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha rossz orvos lenne, akkor Anyukád se járna hozzá biztos!
2013. szept. 20. 08:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudja, akkor egész más, mert nem úgy fog viszonyulni hozzád, mint egy átlagos riadt lányhoz. Elképzelhető, hogy inkább csak hasi-UH lesz, ha nincs gondod, vagy csak egyszerűen beszélgetni fogtok.

Ha el tudsz vonatkoztatni attól, hogy a doki ugyanúgy férfi, ahogy az erőszakolód, akkor nem kell feltétlenül női.

2013. szept. 20. 08:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Feltétlenül mondd el az orvosnak! Biztos, hogy megértő fulekre találsz. Ha pedig bármi nem szimpi, vagy bármi kellemetlen, legyen batorsagod felállni es eljönni. Szurkolok, írj majd hogy ment!
2013. szept. 21. 22:06
 16/16 A kérdező kommentje:
Nos, még csak most voltam orvosnál, mert eddig nem volt panaszom (most candidát diagnosztizált). Férfi orvos volt, rendkívül kedves, óvatos, megértő, mint korábban is írtam. :) Anyum velem volt, és inkább ő mondta el a dolgokat, mert én csak rosszul lettem volna, megszólalni se tudtam... A vaginizmus miatt nem tudott benézni, és olyan tablettát írt, amit szájon át tudok bevenni, és pszichológust is javasolt, mert ugye a hüvelygörcs nem fizikai eredetű... Mindenesetre örülök, hogy túléltem a vizsgálatot. :D
2014. márc. 3. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!