Nagyon félek, holnap első alkalomkor megyek nőgyógyászhoz?
Holnap lesz az első alkalom. Rettentően félek.
Mit fog csinálni, hogy viselkedjek
Meg még egy kínos kérdés-teljesen borotváltam kell menni
Na majd meséld el mi volt!
Valószínűleg már átestél rajta,hacsak nem délutánra mentél.Ha még nem estél át rajta,akkor a legjobb ha hosszú felsőbe mész ami takar alul.Előszőr is beszélgetni fog veled,kérdezgetni a mensidről,ha szűz vagy arról szólj neki és óvatosabb lesz vizsgálatkor.Ha beszélgetet veled át kell menned a vizsgálóágyhoz alul levetkőzni,majd felfeküdni rá és kézzel megvizsgál előszőr kívülről,szeméremajakat,csiklót,majd kacsát helyez a hüvelyedbe és pálcikával mintát vesz,ez fémeszközt
Köszönöm a válaszokat.
Elsőnek kérdezősködött mindenféléről, aztán le kellett vetkőznöm(huu nagyon izgultam), mondta, hogy ne izguljak stb. Megtapogatta a hasam, aztán fel kellett állnom és megvizsgálta a melleim. Aztán fel kellett ülnöm arra a székre, a lábam fel kellett tennem arra a két szélső támasztóra, elsőnek megtapogatott kézzel belülről, majd valami ilyen izével is.
Végül is túl estem rajta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!