Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az első menstruációm 1-én...

Az első menstruációm 1-én volt. De csak 3 órát véreztem. Normális? Mikor lessz a következő?

Figyelt kérdés
Este 8 körül vettem észre a barnát, a nap folyamán alakulhatott ki, mert elfoglalt voltam és különösen aznap nem folyton azon gondolkodtam hogy mikor jön meg.(Már egy jó ideje van fehér folyásom.)Másnap reggel is barnáztam, de 1 körül véreztem 3 órát..Nem sokat.Egy tisztasági betét megtelt.De amikor feltettem egy rendest akkor csak barnáztam.A hasam görcsölt de nemigen fájt.Már gondoltam, hogy vége egy időre (1 hónapra), de már várom, hogy rendes legyen, mert látszólag az osztálytársaimnak már rendszereződött a ciklusa.Mikor jön meg?a nővérem azt mondta kb 28 nap, de meglehet hogy hamarabb jön?vagy késöbb? Tehetek valamit, hogy rendszereződjön a ciklus?(Rendesen minden hónapban, és hogy normálisan eltartson legalább 1 napig.Azthiszem az a minimum nem?)

2013. szept. 17. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Az elején több hónap is kimaradhat. Több évbe telhet, mire rendszeres lesz a menstruáció, de akkor se biztos, hogy 28 naponként jön meg.
2013. szept. 17. 17:31
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. szept. 17. 17:51
 3/8 anonim ***** válasza:
17 éves korod körül kell majd beállnia, addig akár hónapok is kimaradhatnak.
2013. szept. 17. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha esetleg fél évnél több lenne valamikor 2 menstruáció között, akkor érdemes orvoshoz menni.
2013. szept. 17. 17:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat:) Igyekszem lazítani:D
2013. szept. 17. 18:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Normális, hisz még csak most kezd ébredezni a tested, most még peteérésed sem volt, ezért volt olyan kevés a vér.

A 28nap egy általánosítás, 21-46napos lehet, erre akkor lehet számítani, ha már több vérzésed is volt és beállt, akkor lehet számítgatni.

2013. szept. 17. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem 7,5 honapja nem jott meg... 14L

De ez is normalis.

2013. szept. 17. 18:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Teljesen normális ez, 17,18 éves korodra kell majd rendszeresre beállnia.
2013. szept. 18. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!