Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges, hogy a páromtól...

Lehetséges, hogy a páromtól kapom el mindig a hugyuti fetrőzést, ő mégis tünetmentes?

Figyelt kérdés

Április óta 2, maximum 3 havonta előjön a fájdalmas, és sűrű vizelés, és nem bírom már. Borzasztóan szokott fájni, de az orvosok béna 1 napos antibiotikumokat írtak csak fel, de nemigazán segített rajtam. Viszont 9 hónapja szexeltünk már óvszer nélkül (fogamzásgátlót szedek) amikor először előjött, de aztmondta, hogy amikor az exével volt gumi nélkül, nála is okozott gondot.

Lehet, hogy tőle kapom el mindig?

2013. szept. 14. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, vannak hordozók is, akik nem betegednek meg, csak terjesztik a kórokozókat. El kéne mennie dokihoz vizelettenyésztésre.
2013. szept. 14. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet! Nekem is többször volt az utóbbi időben, bár nem biztos h konkrétan ettől, de utánanéztem, mert ilyenkor nagyon szenvedek én is!!

Rengeteg dologtól lehet (hideg kőre ültél, szex után, fertőzés miatt, nem megfelelő öltözet)!

Én próbálom megelőzni minél jobban, tőzegáfonya kapszulát szedek folyamatosan, próbálok sokat inni! Ha már érzem h kezdek felfázni, minimum 1,5 víz, gyógytea akár egy óra alatt! Nekem segít! A teafaolajnak fertőtlenítő hatása van, én azt tisztasági betétre szoktam cseppenteni! Ha már fel vagy fázva, akkor az urogin gyógynövényes szer segíthet! Én antibiotikumot sose szedtem, mert az csak a tüneteket csökkenti, és újra meg újra visszajön a betegség! Ha már fáj a veséd, akkor viszont kötelező orvoshoz menni!

Egyébként ez attól lehet, hogy a szex során a bacik mindenhonnan könnyen bekerülhetnek a húgyutakba, és könnyen gyulladást okozhatnak! ezért minden szex után ajánlott pisilni menni, és odafigyelni a higiéniára!

Remélem tudtam segíteni! :)

2013. szept. 14. 13:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszia válaszokat. Szombaton az ügyeleten kötöttem ki mert annyira borzalmas volt már a fájdalom, és elég véreset pisiltem... kaptam antibiotikumot.. Ma visszamentem a házidokimhoz, aki viszont amikor megemlítettem, hogy esetleg lehet-e, hogy a páromtól kapom el mindig, nem is igazán vette figyelembe. Annyit mondott, hogy lehetséges, aztán áttért a saját gondolatmenetére, és elküldött ultrahangra, meg vizeletvizsgálatra.
2013. szept. 16. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok! :( remélem már jobban vagy! akkor biztos súlyos volt a helyzet!

egyébként szörnyű, hogy még az orvosok sem tájékoztatnak ilyenkor! azért ha már jobban vagy szerintem próbáld meg a tőzegáfonyát, és igyál nagyon sokat megelőzésképp!

jobbulást! :)

2013. szept. 17. 07:51
 5/5 A kérdező kommentje:
már vettem egy doboz tőzegáfonya kapszulát, és azóta szedem:) egy kicsit jobban vagyok, de az antibiotikumok mellett is néh még rossz egy kicsit. Sok helyen utánanéztem, és sokan rendszeresen szedik a tőzegáfonyát, úgyhogy szerintem én is fogom ezután is szedni:)
2013. szept. 17. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!