Lehetséges, hogy a páromtól kapom el mindig a hugyuti fetrőzést, ő mégis tünetmentes?
Április óta 2, maximum 3 havonta előjön a fájdalmas, és sűrű vizelés, és nem bírom már. Borzasztóan szokott fájni, de az orvosok béna 1 napos antibiotikumokat írtak csak fel, de nemigazán segített rajtam. Viszont 9 hónapja szexeltünk már óvszer nélkül (fogamzásgátlót szedek) amikor először előjött, de aztmondta, hogy amikor az exével volt gumi nélkül, nála is okozott gondot.
Lehet, hogy tőle kapom el mindig?
Simán lehet! Nekem is többször volt az utóbbi időben, bár nem biztos h konkrétan ettől, de utánanéztem, mert ilyenkor nagyon szenvedek én is!!
Rengeteg dologtól lehet (hideg kőre ültél, szex után, fertőzés miatt, nem megfelelő öltözet)!
Én próbálom megelőzni minél jobban, tőzegáfonya kapszulát szedek folyamatosan, próbálok sokat inni! Ha már érzem h kezdek felfázni, minimum 1,5 víz, gyógytea akár egy óra alatt! Nekem segít! A teafaolajnak fertőtlenítő hatása van, én azt tisztasági betétre szoktam cseppenteni! Ha már fel vagy fázva, akkor az urogin gyógynövényes szer segíthet! Én antibiotikumot sose szedtem, mert az csak a tüneteket csökkenti, és újra meg újra visszajön a betegség! Ha már fáj a veséd, akkor viszont kötelező orvoshoz menni!
Egyébként ez attól lehet, hogy a szex során a bacik mindenhonnan könnyen bekerülhetnek a húgyutakba, és könnyen gyulladást okozhatnak! ezért minden szex után ajánlott pisilni menni, és odafigyelni a higiéniára!
Remélem tudtam segíteni! :)
2. válaszoló vagyok! :( remélem már jobban vagy! akkor biztos súlyos volt a helyzet!
egyébként szörnyű, hogy még az orvosok sem tájékoztatnak ilyenkor! azért ha már jobban vagy szerintem próbáld meg a tőzegáfonyát, és igyál nagyon sokat megelőzésképp!
jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!