Melinda :) kérdése:
Mit tegyek ha fent maradt a tamponom?
Figyelt kérdés
Fettem a tampont, aztán elmentem aludni, de közben voltam vécén is és mikor aztán megint felkeltem nem találtam a tampont,nem is érzem h bennem lenne,viszont annyira nem áztam át,az lehetséges h kicsúszott mikor vécén voltam ? csak lehet h nem vettem észre ? nagyon félek! tudom h nagyon morbid de nem tudom h most mit tegyek2013. szept. 13. 22:23
1/6 anonim válasza:
jaaaaaaj >< ez most komoly? ._.
hát nem tudom. holnap GO orvos ._.
14/L
2/6 anonim válasza:
Uhh...
Hát, próbálj felnyúlni, ha "beleütközöl" akkor még ott van. Azt mondják guggolva a legkönnyebb, de nekem úgy sose sikerült, inkább lépj egyik lábaddal a kád szélére és úgy. Lényeg hogy lazíts közben!
4/6 anonim válasza:
Nem tud úgy fent maradni, hogy ne érezd az ujjaddal!
Kicsúszhatott a WC-be.
5/6 anonim válasza:
Ha nem érzed, hogy ott van, akkor ne aggodj, mert biztos, hogy nncs ott!:) Egy tampon nem tűnik csak úgy el...!
6/6 anonim válasza:
nyúlj fel, ha nem érzed a végét, akkor tuti kicsúszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!