Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan tudjam hogy bennem...

Honnan tudjam hogy bennem maradt a tampon?

Figyelt kérdés
Délután tettem fel és aztán kivettem, de mivel most olyan szintem feledékeny vagyok, hogy mi van ha raktam be egy másikat vagy nem tudom... Mivel érezni nem érzem így nem tudom eldönteni.
2013. júl. 27. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha felnyúlsz és nem érzel semmit biztosan nincs ott. Az nem "bújik"el.
2013. júl. 27. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha leguggolsz és úgy megnézed,egy kicsit nyúlj fel,ha nem ütközik neki az ujjad akkor nem tettél fel másikat.
2013. júl. 27. 23:02
 3/5 anonim ***** válasza:
De a zsinórja kilóg, az elég egyértelmű... (Elvileg eltűnhet az emberben az is, a papírján azt írják, de nehéz elképzelnem, hogy hogyan, szerintem eléggé esélytelen.)
2013. júl. 27. 23:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A hátsó hüvelyboltozatba felcsúszhat elvileg, de ha megtelik vérrel és guggolva kis hasprést alkalmazunk akkor lecsúszik. De ilyenkor is ujjal az alját el lehet érni.
2013. júl. 27. 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Tenyleg kilog a kihuzoszal, de ha felnyulsz, akkor erzed az ujjaddal a veget.
2013. júl. 28. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!