Fent maradt a tamponom 12 órát, mert elaludtam és elfelejtettem h bent maradt. Lesz valami bajom?
Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 04:58
1/6 anonim válasza:
Valószínüleg semmi bajod nem lesz.Csak ne hagyd bent gyakra.
2/6 anonim válasza:
Nyugi! Nem lesz semmi bajod, de ne csinálj rendszert belőle. Növeli a fertőzések veszélyét. Ugyan a tampon lényegesen védettebb helyen van, mint a betét, ennyi idő alatt mégis meg tudnak telepedni rajta kórokozók. Én is felejtettem már bent kb. ennyi időre és nem lett semmi következménye.
3/6 anonim válasza:
nálam is előfordult már, és nem lett semmi bajom
4/6 A kérdező kommentje:
Huh, akkor nem csak én vagyok az egyedüli, akkor talán én is megúszom minden baj nélkül. Remélem.
És most nappalra akkor tehetek be újabb tampont vagy inkább betét?
2010. jún. 6. 11:20
5/6 anonim válasza:
Szerintem most inkább betét, hadd follyon ki... Aztán még figyeld, hogy lesz-e valami, de szerintem nem valószínű. Máskor figyelj oda.
6/6 anonim válasza:
Második vagyok. Tegyél fel nyugodtan most is tampont, nem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!