Suru, turos feherfolyas, Lehetseges hogy gomba?
Semmi mas tuntetem nincs,nem csip,nem viszked,nem eg. Es ez a suru feher anyag nem folyik ki a huvelyembol.
Huvelyoblitest csinaltam cickafark teaval.Szerintetek hatasos lesz?

Persze, hogy lehet az.
Amúgy meg nincs sehol előírva, hogy a viszketésnek együtt kell járnia a folyással. Az is egy lehetséges tünet. De nem mindig jön ki az összes.
A hüvelyöblítéssel meg semmire nem fogsz menni. Ha ez gomba, akkor gombaölő készítmény kell.

Én túrós voltam és viszkettem, gomba volt. Recept nélküli nem oldódott fel rendesen, de meggyógyított. Legközelebb orvoshoz mentem vele és azóta nem jött még ki! (Kb 2 éve) (Kopp-kopp)!!! Azelőtt meg félévente viszkettem és túrósodtam, pedig nem változtattam se az étrendemen se a partneremen. :)
25/N

Nem egyszerűbb elmenni az orvoshoz?
Komolyan nem értem mi a célotok ilyen esetben az írogatással.
Aztán majd jön a következő kérdés, hogy kezeltem magamat gombával, de egyéb bajom lett.

Egyértelmű hogy gomba.
Laktóz pezsgőtablettával végezz hüvely öblítést.

"Nem egyszerűbb elmenni az orvoshoz? "
Első vagyok.
Én már hány ilyen jellegű kérdésnél ajánlottam orvost. És rendszeresen kioktattak róla egyes nagyon okos hozzászólók, hogy mit képzelek én magamról, hogy okoskodok, mert hogy a kérdező menjen el a patikába Canestent venni.
Úgyhogy én már nem megyek bele az ilyen jellegű magyarázatokba. De egyébként nyilván az orvos tudja csak vizsgálatokkal pontosan megmondani, hogy mi okozza a tüneteket. De hát itt nagyon sokan ahelyett, hogy orvoshoz mennének, inkább "itt és otthon" kezelik magukat.:) Hát, ők tudják.:)
De a tünetek alapján eléggé valószínű, hogy gombás a fertőzés, amire pedig gombaölő készítmény kell. Szerintem vannak sokkal jobban és jobb módon ható, ezáltal hatásosabb készítmények a Canestennél, de hát én csak úgyis okoskodok...:)

Canesten combit vegyél és hüvelytablettával együtt használd. Néhány nap alatt elmúlik.
Korod?

Canestent használhatod, nagy valószínűséggel segíteni fog.
Nekem jó volt.
18 vagyok.
Koszonom a valaszokat.:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!