Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, eligazítanátok ebben...

Lányok, eligazítanátok ebben a sok Alwaysben? :-)

Figyelt kérdés

Pár éve nem betéteztem már (szültem, előtte sokáig tamponoztam, stb.), viszont most úgy döntöttem, visszaállok a betétre.

Amikor ezelőtt betéteztem az Always vált be a legjobban, de akkor volt egyfajta Always, "Az Always".

Most lementem a boltba és találtam Always MicroTouch-ot, Always Platinumot, Always Sensitive-et meg Always Maxit.

Ezek miben különböznek egymástól? Kinek melyik vált be a legjobban? Esetleg melyik hasonlít a legjobban a régihez? Miben különböznek a régitől? Jobbak, rosszabbak?

Minden véleményt, minden tapasztalatot és választ köszönök! :-)

29/N

#betét #Always #Always Platinum #Always Sensitive #Always Maxi #Always Microtouch #régi always
2013. szept. 9. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%

biztosan mindegyiken van valami, amiből rájössz, hogy miért az a neve, ami.

de így látatlanban, annyit tudok mondani, hogy a lényeg. szárnyasat, vagy anélkülit akarsz.

a szárnyas azért jobb, mert az alsónemű oldalát védi.

azon felül a kis pontokat keresd, ami az erősséget jelenti.

a vérzésed mennyiségétől függően válassz. nekem egy napig erősebb, ezért van egy olyan, ami négy vagy öt pontos, most nem rémlik hány pont is van pontosan : ) és azért éjszakára is a nagyobb nedvszívót (tehát több pontosat) választom.

az utolsó napokra választhatsz gyengébbet vagy micro touch-ot. gondolom ez az a típus, ami ilyen kis tisztasági betét féle.

én egyébként tampont használok napközben és ha megyek valahova, ahol nincs megfelelő körülmény a tisztálkodásra.

éjszakára pedig mindenképpen betétet, mert az egészségesebb.

2013. szept. 9. 19:37
 2/11 anonim ***** válasza:
42%

[link]

Itt van leírás róluk, bár szerintem csak marketing szöveg..

2013. szept. 9. 19:41
 3/11 A kérdező kommentje:

Első!

Köszi szépen, kedves vagy, de kérlek olvasd el a kérdésemhez a leírást :-) 29 évesen azért elég rutinos mesntruáló vagyok, csak az Alwaysből maradtam le :-)

Amúgy szárnyast akarnék használni, a cseppjelöléseket is ismerem egy ideje, csak most vissza akarok állni a betétre :-)

Második!

Köszi szépen neked is :-) Sajna a reklámdumákat már mind ismerem épp ezért gondoltam, ha esetleg valakinek van tapasztalata, mert az always.hu szerint mindegyik a legjobb betét a világon :-)

És úgy általánosságban, tudom, hogy végig kell (kéne) próbálgatni, de azért négyfélét nem akarok venni blindre, már csak a pénz miatt se. A régi Alwayst szerettem, pár éve, már nem tudom pontosan. Az "csak" Always volt, nem Always akármi :-)

2013. szept. 9. 19:57
 4/11 anonim ***** válasza:
47%

Én már régen is utáltam az Alwayst.

Ellenben a Carefree, és a Libress nagyon jó. Ezek olyan pamutosak, az Alwaystől viszket mindenem.

2013. szept. 10. 07:56
 5/11 A kérdező kommentje:

Én meg régen szerettem az Alwayst, sosem viszkettem tõle, kenyelmes, messze a legjobb nedvszívó és a Libresse-szel ellentétben nem csúszik el.

Valaki mostmár a kérdésre is válaszolhatna :-)

2013. szept. 10. 13:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Always Sensitive: pamutos felület, szárnyas, nekem ez vált be a legjobban, mert jó nedvszívó, jól illeszkedik, és emellé még az always-es műanyagságot is kijavították

Always Maxi: ez nagyon nagy vastag

azt hiszem a Platinum az olyan átlagos, nem nagy nem kicsi, nem pamutszerű a felülete, szárnyas

sajnos a microtouch-ról nem tudok semmit

azért remélem segítettem minimálisan :)

14L

2013. szept. 10. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az a legjobb, ha fogod magad, lemész a boltba, kezedbe veszed mindegyik dobozt és átnézed a leírásokat, esetleg segítséget veszel igénybe egy női eladótól.

Valószínűleg nem lesz itt senki, aki mindegyik típushoz ért, mivel senki nem használja mindaz öt félét.

Ha így folytatod jövőre sem fogsz betétet használni.

2013. szept. 10. 15:30
 8/11 A kérdező kommentje:

#6-os! (14 éves lány.) Te adtad eddig a leghasznosabb választ, nagyon szépen köszönöm, a zöld kéz ment :-)

#7-es! Fogtam magam, lementem a boltba és megnéztem az összes dobozt. Ugyanaz, mint az interneten "Kényelmes, puha, teljeskörű védelem a szivárgás ellen, blablabla". Épp ezért preferálnám valódi nők válaszait, akiknek van vele tapasztalatuk.

Nem tudom, elképzelem,a boltban így 29 évesen, egy gyerekkel a karomon, odamegyek egy diákmunkában lévő lányhoz (általában ők vannak ott), hogy "Ne haragudj, mit tudsz/gondolsz arról az Alwaysről, ami épp itt van a hátad mögött?". Ezt komolyan gondoltad? :-)

Négy félét találtam. Tudom, hogy nem lesz olyan, aki használja, mind a négy félét, de PÉLDÁUL:

-használt már Maxit és Platinumot

-használt már Sensitive és Platinumot

->aztán elmondja melyik milyen, mi a különbség, mi a véleménye róluk.

Vagy ha esetleg valaki (hozzám hasonló) régebben menstruáló írna ide, aki megmondaná, ezek az új Always-ek mennyiben hasonlítanak/miben mások, mint a régi volt (ami már nem kapható), melyik hasonlít rá a legjobban. Érted?

Négy hetem van még hátra, hétvégén lett vége az előzőnek, akkor gondoltam ki, hogy visszaállnék a betétre, akartam is venni Alwayst, csak észrevettem, hogy kicsit több féle lett és egyik sem olyan, mint a régi, úgyhogy gondoltam megkérdezem, de érdemi választ (tisztelet a kivételnek) nem kaptam. Ha nem fogok még kapni, akkor kiemelem a kérdést, vagy kiírok újat, aztán ha úgy se, akkor veszek valamelyikből (a 14 éveslány-ne haragudj, hogy így emlegetlek :-) - útmutatása alapján szerintem Sensitive-et).

Viszont nem értem, miért kell velem így beszélni. Én szerintem normális hangnemben kérdeztem.

2013. szept. 10. 21:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kicsit megkésve de én is válaszolok :)

Szerintem is nagyon jók az always betétek, a sensitive és a platinum a legjobban ezek nem műanyagosak.. a micro touch mindig kidörzsölte a bőröm és nem volt túl kényelmes sem.. :(

A maxi szerintem is nagyon vastag bár a legerősebb napokon jól jöhet...

Igazából mindegyik jó, de én a micro touch-t személy szerint nagyon nem kedvelem. Persze ez egyénfüggő :))

Remélem tudtam segíteni egy kicsit!

2013. szept. 17. 20:48
 10/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem is kicsit segítettél, köszönöm :-)

Azt hadd kérdezzem meg, mi a különbség a Sensitive és a Platinum között?

Ja és írod, hogy a Maxi nagyobb, de annak milyen a felülete?

Köszi

2013. szept. 17. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!