Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Abortusz után kinek mennyi...

Abortusz után kinek mennyi idő után rendeződött a ciklusa?

Figyelt kérdés
Olyan is érdekelne, aki szedett utána fogamzásgátlót, és olyan is, aki nem. Fontos lenne, köszönöm!
2009. nov. 3. 08:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én utána rögtön elkezdtem szedni fogamzásgátló, így meg is jött rendesen időben.
2009. nov. 3. 08:22
 2/7 A kérdező kommentje:
És nem volt semmi gond? Úgy értem, normális volt a vérzésed? Nem voltak fájdalmaid?
2009. nov. 3. 08:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem szedtem tablettát

abortusz után kb. egy hónapra megjött, és utána rendszeres volt a vérzéséem

2009. nov. 3. 08:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem abortusz után az első rendes mensimnél orvost kellett hívni, mert annyira görcsöltem meg stb. És még utána hónapokig problémás volt a mensim, pedig kb. 2 hónap múlva szedtem a f.gátlót.
2009. nov. 3. 08:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok, picit görcsölt a hasam az 1. mensimnél, de nem volt vészes. Más gond szerencsére nem volt és remélem a későbbiekben se lesz.
2009. nov. 3. 09:07
 6/7 anonim válasza:
nekem 1 hónapra rá megjött egy kicsit görcsöltem de normális volt
2009. nov. 9. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem júliusban volt vetélésem, és utána műtét, azóta még mindig nem jött meg :(, pedig szedtem rá már gyógyszert is, ami segít, hogy helyreálljon a ciklus
2009. nov. 10. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!