Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 multam és nagyon kicsik a...

Yvett98 kérdése:

15 multam és nagyon kicsik a melleim. (Mellbőségem 74cm. Mell alattim 65cm. Tehát ugy kb. épp elférnek a markomba. ) Sot még a menzim sem jot meg . Bár két éve van fehér folyásom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kérlek titeket hogy olyan lányok irjanak akik ilyen helyzetben vannak. Mit csinálnak? És olyanok akik ilyen helyzetben voltak és már 2O év folottiek. Mekkora melluk lett? Kérlek segitsetek. Már nagyon unom hogy ilyen kicsik a melleim. Nem szeretnék nagy melleket de kb. olyan épp testalkatomhoz illo szép kerek melleket. Sportolok régota. Ezért is vagyok 44 kilo és 16Ocm magas. Mit tegyek hogy gyorsabban nojjenek vagy hogy nagyobbak legyenek.????? Köszi a válaszokat.

2013. szept. 7. 17:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miért töröltetted? mit írt?
2013. szept. 8. 13:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Mert a "válasz provokatív" volt.
2013. szept. 8. 14:35
 13/16 anonim válasza:
Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok, és igen tényleg nagyon idegesítő, hogyha egyedül vagy az osztályban én nekem a volt osztálytársaimnak hatodikban megjött mindenkinek,a legtöbb embernek c mell legkissebb b nekem meg alig van a. csak annyit tudok mondani hogy törődj bele,én is azt csinálom :( Nem tudunk vele mit tenni.
2013. szept. 10. 19:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, és joérzés hogy valaki tudja hogy mit érzek :)
2013. szept. 10. 20:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is 15 múltam az osztályból nekem van a legkisebb mellem ,de a menzim már régóta megvan. Addig örülj amíg nincs meg.
2013. szept. 14. 11:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Ne aggodj! 15 eves koromban nekem is nagyon picik voltak...9.-es koromban kaptam az elso melltartomat 65/A meretut( 15. szulinapomra) Most 17 eves vagyok es 70-75 A-B-s a mellem, szoval ne izgulj a tied is meg fog noni, csak keson ero tipus vagy..en anyukamtol orokoltem ezt ennyi idosen o is vekonyka volt, neki 16evesen jott meg...(nekem 15. szulinapom utan bő 3 honappal)

ja es en 169cm 45 kg vagyok.. (nem vagyok anorexias mielott vki azt irna..nem latszodnak ki a bordaim)

2013. szept. 14. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!