15 multam és nagyon kicsik a melleim. (Mellbőségem 74cm. Mell alattim 65cm. Tehát ugy kb. épp elférnek a markomba. ) Sot még a menzim sem jot meg . Bár két éve van fehér folyásom. Mit tegyek?
Azért van kis melled, mert sportolsz és sovány vagy. És mellesleg gyerek.
Nőni is fog még, ha kicsit felszedsz, az se fog ártani, és hát... van olyan, hogy egy nő kis mellű. Nekem se nagy, de egyszerűen ilyen. Ezzel vagy megbékélsz, vagy agyament módszerekhez folyamodsz, amit - az extrém eseteket kivéve - nem bírok felfogni. A természet ilyennek alkotott és kész.
Különben majd kinövöd...
Elsőnek: Erre még nem is gondoltam hogy a sport miatt is lehet!!! De csak azért hogy hátha nőne a mellem tuti nem fogom abbahagyni a sportot ez az életem a mindenem. Ugyanis hét éves korom óta távfutó vagyok és 5 éve hivatalosan is (Heti 3-4 alkalomkor: 2o - 25 km egyhuzamban)Azért remélem hogy lesznek akkor melleim bár amikre push-up-os melltartót tehetek. Koszi a válaszodat.
Másodiknak: Nem sietek én sehova csak tudod kicsit rossz érzés az amikor az osztálybol egyedul nekem nincs meg még a havim és nekem van a legkisebb mellem. És igen az életemrol van szo ugy gondolom. :) Köszi a válaszodat
"csak tudod kicsit rossz érzés az amikor az osztálybol egyedul nekem nincs meg még a havim"
Ehhez másoknak mi köze van? :O
Meggyorsítani nem tudod a dolgot, de talán tényleg egy kicsit rendesebben kellene enned, 44 kiló az semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!