Most meg jött? Vagy micsoda? (többi lent )?
Figyelt kérdés
Szóval... ma elmentem wc-re és láttam, hogy a tisztaségim, az véres. vagy is piros volt.. akkor lehet hogy megjött? Mert fogalmam sincs, nem fájt semmim, csak pár napja reggelente a hasam.. most csak a derekam fáj. :\
Anyukám csak este ér haza a munkából, szóval, még nem tudom vele megbeszélni.. :(
Addig segítsetek nekem! :) Köszönöm :)
2013. szept. 2. 18:56
1/8 A kérdező kommentje:
*tisztaságim , bocsánat :)
Amúgy 13 vagyok. :)
2013. szept. 2. 18:57
2/8 anonim válasza:
Igen,megjött. Ne izgulj! Használj betétet és ha elkezd fájni a hasad vegyél be görcsoldót,fájdalomcsillapítót(NO-Spa, Algopyrin,Algoflex,stb.)
3/8 A kérdező kommentje:
Jaj, köszönöm a gyors választ! :)
2013. szept. 2. 18:59
4/8 anonim válasza:
megjött
nem kell fájnia a hasadnak feltétlenül emiatt, nem fáj mindenkinek és egyetlen ciklus sem egyforma, a következőnél akár fájhat is a hasad, az is normális
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) és az is normális ha a derekam fáj? :| mert olyan hirtelen jött, azon is kezdtem gondolkodni hogy valami betegség vagy nem is tudom :s:o
2013. szept. 2. 19:07
6/8 anonim válasza:
Teljesen normális a derékfájdalom, ami valójában sugárzó fájdalom, vagyis nem a derekad fáj igazából, csak a méhösszehúzódások miatt érzed.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem :)
Akkor megnyugodtam !:)
Köszönöm a választ!
2013. szept. 3. 05:38
8/8 anonim válasza:
Mindenkinek másképp reagál a szervezete bizonyos dolgokra, így a menstruációra is. Nem mindenkit visel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!