Vajon miért nem jött még meg soha?
Figyelt kérdés
13/L vagyok, és még soha nem jött meg a menstruációm.
Mostanában néha kicsit szokott fájni a hasam, de utána mindig el szokott múlni.
Csak egy kicsi mellem van, szinte alig látni, ott szőrös is, és 48 kiló vagyok, 168centi magas.
2013. aug. 31. 20:55
1/6 anonim válasza:
van, akinek kásőbb jön meg. Ne aggódj :)
2/6 anonim válasza:
16 éves korodig kell megjönnie az első menstruációdnak, úgyhogy még nincs miért aggódnod!
3/6 anonim válasza:
Én is 13 éves lány vagyok és még nekem se jött meg :)
4/6 anonim válasza:
Nekem 11 évesen jött meg!Ne aggódj,van aki később érik!
5/6 anonim válasza:
azért elég durván fogalmaztál. első olvasásra azt lehetne hinni, hogy 18 éves lány kérdése. ha 13 vagy, miért aggódsz? :D
nem a mellmérettől függ, tisztázzuk. a magasságodhoz képest vékony vagy, ez is közrejátszhat.
nekem 14 évesen jött. holnap suli és most is megvan, szóval ne nagyon várd, sok kellemetlenséget fog okozni.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!