Lehetseges hogy nonek a melleim?
Figyelt kérdés
Eleg koran elkezdtem melltartot hordani , holott nem is volt mit rakjak bele. Igazandibol most sincs nagy mellem , sot tenyerni melleim vannak. Hallotam valakitol hogy ha nem hordok melltartot nohetnek a melleim. Gondoltam egy probat meger , igyhat majdnem 3 hete nem hordok melltartot , utobbi par napban feszulest erzek a melleimben es mintha nottek is volna legalabbis tapintasra igy erzem , de lehet csak bekepzelem. Mi a velemenyetek?2013. szept. 2. 01:06
2/5 A kérdező kommentje:
18 eves :)
2013. szept. 2. 01:10
3/5 anonim válasza:
Akkor lehetséges. De nem a melltartó miatt. Hanem mert a nőknek először az első havi vérzés körül kezd el nőni, majd 17-18 éves korban, és amikor teherbe esnek.
4/5 A kérdező kommentje:
En mindig eleg keson ero voltam , 13 eves korom utan kezdett valami latszani , ugymondd ket pattanas aztan 18 eves koromra lett tenyernyi meretu , azert meg mindig zavar hogy kicsik de tobbnyire elfogadtam , azert jolenne ha meg none egy kicsit terhesseg elott ... viszont volt egy osztalytarsam akinek tenyleg nott a melle legalabb 2 meretet hogy azert mert nem hordott tobbet melltartot vagy sem azt nem tudom
2013. szept. 2. 01:20
5/5 anonim válasza:
De miért is kínozzátok magatokat a melltartóval. Van akinek szüksége van rá,/ 75D/ Van aki meg csak azért hordja mert a másikon is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!