HELP! Hüvelygombám van?
Figyelt kérdés
Ma reggel amikor felkeltem egykicsit viszketett odalent..és hát megvakartam de utána is viszketett még pár órát,nem tudtam mitől meg nem is annyira érdekelt mert később elmúlt.Most este már megint kezde ekkor eszembejutott a hüvelygombás reklám és nagyon megijedtem.. =( komolyan csak 15éves vagyok.. honnan kaphattam el?! nem voltam uszodába csak kb 2hete.. lehetséges ez ? és még szűz is vagyok.. nagyon félek ez olyan ciki probléma..egykicsit égető érzés de csak picit.. még csak 1napja,lehet mert nem zuhanyoztam ? ez nem történhet meg velem,most hogy olvastam a hüvelygombárol nagyon rosszul lettem..mit csináljak ? =(2013. aug. 29. 20:50
1/10 anonim válasza:
Jó lenne,ha elmennél nőgyógyászhoz,ha nagyon nem akarsz,vegyél Peyvaril kúpot,v. Canestent és használd el. De ha ettől nem rendeződik,akkor kénytelen leszel orvoshoz menni.
2/10 A kérdező kommentje:
figyelj, nem mehetek orvoshoz,a szüleimnem nem szólok..
azt a krémet recept nélkül is eladják nekem ? Mennyibe kerül? ha nem múlik el összeszedem a bátorságomat és elmegyek gyógyszertárba.
2013. aug. 29. 20:55
3/10 A kérdező kommentje:
észrevettem hogy a hüvelyem körül egykicsit pirossab a szokásostol és pici pöttyök vannak rajta.. akkor most mi ez ?
2013. aug. 29. 21:25
4/10 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel hüvelygomba, ami simán kialakulhat szüzeknél is, ha felborul a pH-juk. Titokban elmondod az anyukádnak, megkéred, hogy ne terjessze (bár miért is tenné), aztán megoldjátok a problémát.
5/10 A kérdező kommentje:
nem .. anyukámnak nagyon nem szeretném elmondani
holnap elmegyek barátnőmmel a gyógyszertárba,szorítsatok hogy itt Szlovákiában is eladjanak nekem canestent
2013. aug. 29. 21:46
6/10 anonim válasza:
Miért nem mondhatod el anyukádnak? Magától nem fog rendbe jönni.
7/10 A kérdező kommentje:
mert nagyon ciki és szeretném titokban tartani
még annyit szeretnék krédezni hogy vegyem meg csak a canesten krémet vagy még a kúpot is ? vagy ezeket együtt lehet kapni ? nekem csak kívül viszket,akkor monjdam meg a gyogyszertáros nőnek hogy kívülre kell ?
2013. aug. 29. 21:56
8/10 anonim válasza:
Anyukád előtt nem ciki, neki is lehetett már, nyugodtan mond el neki. Canestent meg tudtommal csomagban adják (még nem kellett használnom), de majd az eladó felvilágosít.
9/10 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem mehetsz el nőgyógyászhoz! Ha baj van, csak ő tud megfelelő gyógyszert adni!
10/10 anonim válasza:
A krém kevés magában,de a Canesten kombi az eleve krémből és kúpból áll. Kell a kúp is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!