Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombám van, kezelem...

Hüvelygombám van, kezelem magam canestennel már 3. napja ma reggel észre vettem hogy sárgásbarna a hüvelyváladékom, mitől lehet?

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 07:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

Valószínűleg attól, hogy magadat kezeled. Nem biztos, hogy hüvelygomba, lehet bakteriális vagy vírusos fertőzés is. Ezekre a Canesten nem hat (a gomba minden fajtájára sem)és ezért súlyosbodik a fertőzés.

Nem ártana orvoshoz menni vele.

2013. aug. 9. 08:02
 2/17 A kérdező kommentje:
mert van olyan fertőzés ami 100 jó 99%ban megegyezik a gombával? mert ha igen akkor én kérek elnézést !
2013. aug. 9. 08:07
 3/17 anonim ***** válasza:
Te otthon nem tudhatod, hogy mi okozza a panaszaid, és így elég felelőtlen dolog a saját fejed után menve kezelni. Orvoshoz kell menned aki megfelelő diagnózist tud felállítani, és a megfelelő gyógyszerrel kezel.
2013. aug. 9. 08:15
 4/17 A kérdező kommentje:

tehát akkor nincs más olyan ,

és mondja ezt olyannak akinek nem volt még hüvelygombája mert akinek igen az sztm (de ismét elnézést ) tudja mivel jár.

2013. aug. 9. 08:19
 5/17 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van, hogy milyen színű hüvelyváladék mit jelent. Előző voltam.

2013. aug. 9. 08:48
 6/17 anonim ***** válasza:

"mert van olyan fertőzés ami 100 jó 99%ban megegyezik a gombával? mert ha igen akkor én kérek elnézést !"

Én kérek elnézést, hogy mertem válaszolni.

Tőlem nyugodtan kezelgetheted magad otthon. Nem én szenvedek tőle.

2013. aug. 9. 09:21
 7/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem csak gomba okozza a gyulladást. A barna szín az a vértől van, kevés a vér, lebomlik és és ezért barna. A vér viszont a legjobb táptalaj a baktériumok számára. A gyulladásos hüvelynyálka sérülékeny, a kúp felhelyezése során is horzsolódhat. Kellene egy kenet vizsgálatot csináltatni, ott mikroszkóp alatt megnézik, hogy mi található a hüvely váladékban.

Ha baktérium is van, akkor arra vannak jó hüvelykrémek, lehet hogy szájon át is kell gyógyszert szedni.

2013. aug. 9. 10:04
 8/17 anonim ***** válasza:

Ne törődj 82% és hasonlók stílusával!

Ők meg vannak győződve hogy náluk a bölcsek köve és ha nem fogadod meg tanácsukat, akkor újra és újra ledorongolnak.

De hát ilyen a NET...

Canestent hüvelykúppal együtt kellene használnod.

2013. aug. 9. 11:29
 9/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok 52%-os! Nagyon okos vagy! Azután, hogy már vérzik a kérdező te még mindig azt az átkozott Canestent ajánlgatod ! Te tényleg jutalékot kapsz tőlük? Vagy mi bajod van, hogy ennyire felelőtlen válaszokat adsz?!
2013. aug. 9. 12:30
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért kell a másikat ocsárolni egyik válaszoló se különb a másiknál .. ;) ennyit erről. már bánom hogy kiírtam a kérdést.

de azért örülök h írt valaki bár igaz teljesen elment már afelé ami nem nagyon ehhez tartozik.

2013. aug. 9. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!