Hüvelygombám van, kezelem magam canestennel már 3. napja ma reggel észre vettem hogy sárgásbarna a hüvelyváladékom, mitől lehet?
Valószínűleg attól, hogy magadat kezeled. Nem biztos, hogy hüvelygomba, lehet bakteriális vagy vírusos fertőzés is. Ezekre a Canesten nem hat (a gomba minden fajtájára sem)és ezért súlyosbodik a fertőzés.
Nem ártana orvoshoz menni vele.
tehát akkor nincs más olyan ,
és mondja ezt olyannak akinek nem volt még hüvelygombája mert akinek igen az sztm (de ismét elnézést ) tudja mivel jár.
"mert van olyan fertőzés ami 100 jó 99%ban megegyezik a gombával? mert ha igen akkor én kérek elnézést !"
Én kérek elnézést, hogy mertem válaszolni.
Tőlem nyugodtan kezelgetheted magad otthon. Nem én szenvedek tőle.
Valószínűleg nem csak gomba okozza a gyulladást. A barna szín az a vértől van, kevés a vér, lebomlik és és ezért barna. A vér viszont a legjobb táptalaj a baktériumok számára. A gyulladásos hüvelynyálka sérülékeny, a kúp felhelyezése során is horzsolódhat. Kellene egy kenet vizsgálatot csináltatni, ott mikroszkóp alatt megnézik, hogy mi található a hüvely váladékban.
Ha baktérium is van, akkor arra vannak jó hüvelykrémek, lehet hogy szájon át is kell gyógyszert szedni.
Ne törődj 82% és hasonlók stílusával!
Ők meg vannak győződve hogy náluk a bölcsek köve és ha nem fogadod meg tanácsukat, akkor újra és újra ledorongolnak.
De hát ilyen a NET...
Canestent hüvelykúppal együtt kellene használnod.
Nem tudom miért kell a másikat ocsárolni egyik válaszoló se különb a másiknál .. ;) ennyit erről. már bánom hogy kiírtam a kérdést.
de azért örülök h írt valaki bár igaz teljesen elment már afelé ami nem nagyon ehhez tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!