Hüvelygombám van, kezelem magam canestennel már 3. napja ma reggel észre vettem hogy sárgásbarna a hüvelyváladékom, mitől lehet?
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 07:38
11/17 anonim válasza:
A 82%-os Válaszoló nagyon is hasznos válaszokat ír! Ő nem ajánlgat felelőtlenül semmit, mert van benne felelősségérzet!
12/17 anonim válasza:
Azért kitalálták már az orvost is. Ha doki nem tudja megoldani, még mindig lehet próbálkozni mással. Nekem még mindig a doki oldotta meg a problémámat, persze kaptunk páros gyógyszert is. Doki előtt kár húzni az időt, mert későbbiekben aztán lehet gond a gyermekvállalás körül.
13/17 anonim válasza:
Nekem orvos (nőgyógyász) ajánlotta a Canestent telefonon, és valóban segített is.
14/17 anonim válasza:
A gombás fertőzés MELLETT EGYIDŐBEN is fennállhat bakteriális fertőzés. A sárgásbarna színű folyás pedig nem gombás fertőzést jelez, még akkor is, ha eddig az volt. Ha még nem tetted, menj orvoshoz, ebből házi gyógyítás nem fog kikezelni. (Ezt úgy mondom mint borzasztóan tapasztalt "fertőzött")
15/17 anonim válasza:
Már bocsánat utolsó, ha te nagyon tapasztalt fertőzött vagy, akkor nem nagyon ajánlgatnám az orvosod (orvost),
mert azért minimum meg kellett volna gyógyítania és nem kisérletezgetnie, hogy ilyen tapasztalttá válj!!
Én biztos, hogy nem szeretnék "tapasztalttá" válni, hanem azt szeretném hogy múljon el a "nyavalyám", akár Canestentől, akár mástól!!!
16/17 anonim válasza:
És te honnét tudod, hogy nem lettem minden betegségemből kikezelve? ;) Az is lehet, hogy csak aktív a szexuális életem, és gyakran kapok ilyeneket. Sajna, elmondhatom, hogy volt már egy pár, úgyhogy nem a levegőbe beszélek, de persze azt hiszel, amit csak akarsz.
17/17 A kérdező kommentje:
14#
de kikezelt a házi gyógyítás ;) de azért köszönöm a sok okosságot ! :)
2013. aug. 15. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!