Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Osszevesztem a pasimmal mert...

Hegix kérdése:

Osszevesztem a pasimmal mert nem akar ovszert venni? Szerintetek kinek jogos a felhaborodasa? Es igaz, hogy a srac nem tud megtermekenyiteni es miery?

Figyelt kérdés
en 15 eves vagyok es a baratom 14. Le akarunk fekudni, de en azt mondtam vegyen gumit. Erre o azt mondta, hogy o biztos nem megy be a boltba, meg, hog ny o meg nem tud megtermekenyiteni ugy se. Meg ha annyira felek irassak fel en tablettat, de nem fogja fel h mrg nem allt be a menstruaciom es addig nem lehet. Egyebkent is ugy ugy van rendjen h a fiu ad ki maximum egy rohadt 900 forintot arra a szar ovszerre minthogy en esemeny utaniert szaladgaljak az orvashoz. v nen? vagy en gondolkozom rosszul?
2013. aug. 29. 14:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%

Ha berakni bátor, legyen bátor megvenni a felhúznivalót is.

A másik pedig jobb elkezdeni akkor a nemi életet, amikor tényleg tombolnak a "hormonok" ilyenkor serdülőkórban csk a vonzalom számít, nagyon jó lehet a szex.

Éretlenek?

Lehet, de testileg érettek! Jobb az önkielégítés akár 2-25 éves korig ?

És akkor?

Ja igen akkor meg jön az, ahogy hová is és mit kell berakni, de csak oda rakja be, aki e3gy kicsit teszik azért de a bankszámlája még jobban tetszik.

A nagykorúak szerelme már nem igazi, jól megnézik, hogy hova és mit is dugdosnak be. Szegény csak szegénynek rakja be, gazdag pedig csak gazdagot enged magához közel.

2013. aug. 29. 14:55
 12/16 A kérdező kommentje:
Koszonom, marpedig en is megmondtam neki, hogy ovszer nelkul nemfogok vele agyba bujni. Majd ha tenyleg akar vmit, majd atgondolja.
2013. aug. 29. 14:56
 13/16 Nádszálkisasszony ***** válasza:
78%
Meg tud termékenyíteni, okos voltál, hogy így nem mentél bele a dologba! Ha olyan "nagyfiú", hogy szexelni akar akkor ahhoz is legyen nagy, hogy megteszi az óvintézkedéseket! Én a helyedben egy ilyen mentalítású fiúval ezek után biztos, hogy nem járnék, nemhogy valaha is lefeküdjek vele.
2013. aug. 29. 14:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy ha nem tetszik valami akkor keressen egy olyan csajt aki idosebb es bevallalja a fogamzasgatlot. Vagy olyat aki ovszrr nelkul is agyba megy...... es rgybol felcsillant aszeme, h tenyleg o a hulye....
2013. aug. 29. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
És nincs az a nőgyógyász, aki egy 15 évesnek felírna tablettát.
2013. aug. 29. 17:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Bizony,simán összehoz egy babát.Szerintem nem kellene siettetni ezt a lefekvést,hiszen a barátod még kiskorú,de ami ennél is fontosabb,teljesen éretlen,értetlen.A szerelem következménye a szex jó esetben és a szenvedélyes és kölcsönös vágyakozásról kellene szólnia,mert úgy az igazi és örömteli.Amíg ez nem érik be,elég lenne a csók meg az ölelés is.
2013. aug. 30. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!