Ez hogy lehet? Akár nekem is megjöhet minden jel nélkül?
Igen lehetséges,hogy megjöhet neked,is. 16-18 éves korodig ráér. Nekem 14 évesen jött meg. Előtte barnázgatni fogsz.
15/l
Éppenséggel megjöhet bármikor, de általában azért megelőzi a nemi érésnek bizonyos előjele az első mensit. Legalább egy pár szőrszál már megjelenik előtte, és a mellbimbók is kiemelkednek, ha még maga a mell nem is mutat hatalmas növekedést.
A 10 éves elképzelhető, hogy már menstruál, például a cigányoknál már van 11 évesen anya, nem olyan rég volt országos felzúdúlás ebből. VAn, aki korán érik.
Ha ilyen korán már nemi életet él, az több, mint ciki. Vajon az édesanyja tud róla?
Az első mensi nem lesz hatalmas vérzivatar, csak néhány cseppre kell számítanod, pláne az első néhány napban. Úgyhogy a természet hagy időt arra, hogy szükség esetén felszerelkezz betétekkel.
Ne aggódj feleslegesen, élvezd a nyarat, a szünidőt, a fiatalságodat, az egészségedet!
Lehetséges,de vlami jele biztosan lesz.. (szőrösödés,mellnövekedés stb..)
Az a lány pedig tuti kamuzott mert azért ilyen korban ez nagyon korai nem a menstruációra értem....
Sok sikert! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!