Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez hogy lehet? Akár nekem is...

Ez hogy lehet? Akár nekem is megjöhet minden jel nélkül?

Figyelt kérdés
Voltam táborban és volt egy 10 éves szobatársam. A lánynak saját bevallása szerint megvan ,de nincs cicije, nem szőrösödik stb. (Már 2.szer kefélt is.. Elég gáz) Nekem sincs még cicim és full csupasz vagyok. Lehetséges, hogy most is megjöhet????! Help pls 12/L

#menstruáció #Nemszesz
2013. aug. 4. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen lehetséges,hogy megjöhet neked,is. 16-18 éves korodig ráér. Nekem 14 évesen jött meg. Előtte barnázgatni fogsz.

15/l

2013. aug. 4. 23:22
 2/5 tetris ***** válasza:

Éppenséggel megjöhet bármikor, de általában azért megelőzi a nemi érésnek bizonyos előjele az első mensit. Legalább egy pár szőrszál már megjelenik előtte, és a mellbimbók is kiemelkednek, ha még maga a mell nem is mutat hatalmas növekedést.

A 10 éves elképzelhető, hogy már menstruál, például a cigányoknál már van 11 évesen anya, nem olyan rég volt országos felzúdúlás ebből. VAn, aki korán érik.

Ha ilyen korán már nemi életet él, az több, mint ciki. Vajon az édesanyja tud róla?

Az első mensi nem lesz hatalmas vérzivatar, csak néhány cseppre kell számítanod, pláne az első néhány napban. Úgyhogy a természet hagy időt arra, hogy szükség esetén felszerelkezz betétekkel.

Ne aggódj feleslegesen, élvezd a nyarat, a szünidőt, a fiatalságodat, az egészségedet!

2013. aug. 4. 23:26
 3/5 A kérdező kommentje:
1.Thy' 2. Szerintem az anyja nem tudja.... De az is elég ciki, hogy kb már 10 pasija volt, smacizott is... Nekem meg még barátom sem vol.. xD am köszönöm ,kiélvezem minden percét. Neked is jó nyarat!!
2013. aug. 4. 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Annak a 10 éves lánynak nagyon elszúrtak valamit a szülei, ha már szexelt. Örülj neki, hogy Te nem vagy ilyen, és ezért Téged csak tisztelni, becsülni lehet! :)
2013. aug. 5. 06:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehetséges,de vlami jele biztosan lesz.. (szőrösödés,mellnövekedés stb..)

Az a lány pedig tuti kamuzott mert azért ilyen korban ez nagyon korai nem a menstruációra értem....

Sok sikert! :))

2013. aug. 5. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!