Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit szóltok az ob tampon új...

Mit szóltok az ob tampon új csomagolásához?

Figyelt kérdés

Ti ki tudjátok bontani halkan? Vagy ezzel nem is foglalkoztok?

Tehát NEM ez:

[link]

Hanem amelyiknél az egyik végét erre, a másik végét arra kell tekerni és akkor a fólia 2 darabra esik.

2013. aug. 28. 13:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Én nagyon utáltam, percekig szenvedtem vele, amíg egyszer kifakadtam, és akkor mondta a húgom, hogy ezt tekerni kell :D Amúgy egyáltalán nem érdekel, hogy van-e hangja, sőt, ugyanúgy hallják, ha betétet cserélek, de azt is, ha a kuka fedele csapódik esetleg. Mivel általában csak női wc-k vannak, és a nők nagy része menstruál vagy menstruált, egyáltalán ne érdekeljen, teljesen természetes dolog. Itthon meg végképp nem érdekel. Ha pedig véletlenül közös a wc férfiakkal, akkor se zavarjon, inkább gondolj arra, hogy még mindig jobb a csörgés, mint egy piros folt a nadrágon.
2013. aug. 28. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!