Tampon kérdés. Szerintetek? (FONTOS)
Figyelt kérdés
Már hónapok óta próbálkozom a tamponnal.Először a csúcsa ment fel, aztán a fele.Most ott tartok,hogy tegnap a tampon felment, tovább nem mertem.Ma pedig felment a tampon és az első ujjpercem.Tovább nem tudtam tolni mert rossz érzés volt, megnéztem,hogy így elég-e de picit nyomott ezért kiszedtem.Sulikezdésre megkéne tanulnom.....de már háromszor próbáltam fürdés után felrakni és sose sikerült...csak ma MAJDNEM.Szerintetek ha ennyire feltudtam rakni akkor legközelebb menni fog az egész?:/ Vagy ez veszett ügy?2013. aug. 25. 00:22
1/5 anonim válasza:
Dehogy veszett. Fel fogod tudni tenni!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást.Muszáj lesz megtanulnom mert nem fogok bírni így tesizni...Annyi jön ha mozgok,hogy szinte rögtön átázok az éjszakaival is.
2013. aug. 25. 00:58
3/5 anonim válasza:
Ne közvetlenül fürdés után próbált. Várj kb. 20 percet, akkor könyebben fog menni.
4/5 anonim válasza:
ne fürdés után csináld, mivel ott szinte teljesen kiszárad, ill. száraz a puncid. én éjszakára betétet szoktam, reggel megtörlöm magam odalent, h ne legyen véres, és így simán felcsusszan, mivel a hüvelyfalam nedves. mondjuk nekem már enélkül is, simán felcsúszik. gyakorlás kérdése az egész.:) ne add fel sikerülni fog, sok sikert. majd írj, h sikerült-e.:) 18L
5/5 A kérdező kommentje:
Mostmar maximum a kovetkezonel tudom megprobalni:/
2013. aug. 26. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!