Ez most mi? (Lent részletesen)
13 éves vagyok ,már megjött de mégcsak egyszer vagy kétszer.Pont ez a gondom hogy nem tudom ez mi ami most van.1 hete észrevettem hogy vérzek,de ez utánem sokkal már nem piros..hanem inkább barnás naarancssárgás színű váladék volt(demégsem olyan mint a barnafolyás).Ezmost mi ?
Ami még nagyon zavar hogy az intim részeken (legjobbanagátkörül) nagyon érzékeny és piros.Ahhoz tudnám hasonlitani mintha a szőrtüszők be lennénekgyulladva,mert olyan rücskösnekérzem.(bocsiafogalmazásért)
Légyszíves segitsetek:(

13 évesen még nem rendeződik a menzesz, főleg ha csak most kezdődött el. Ilyenkor még a szine állaga is teljesen más, sőt nekem még a szaga is más volt mikor először jövögetett meg.
Amit a gát körül érzel, az szerintem a menzesz miatt lehet. Ha esetleg viszket netán váladékozik, akkor keress fel egy bőrgyógyászt vagy gyermek nőgyógyászt, aki ha kell kiír egy kenőcsöt, nem fog megvizsgálgatni, ne félj :)
És üdv a nagylányok közt :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!