Egy kenet vizsgálatot el lehet rontani?
Másfél hete elkezdett égni ha hozzáérek a kisajkak meg bentebb is. Néha ritkán viszket is. Kicsit kivan pirosodva meg ducisodva, és ilyen fehér kis darabkák is voltak a csiklomnál meg a kisajkaknál. Pedig mindig reggel/este tisztálkodok és tisztasági betétet is használok. A bajom az hogy holnap akihez megyek doktor, az elég bunkó és feleslegesnek tartja a kenetet.A bemenetnél veszi a kenetet mivel szűz vagyok. De ha onnan veszi le akkor kimutatja rendesen, ha nekem a kisajkak égnek? Vagyis ez lehet hogy bután hangzik, de "elér" odáig a gond? Félek, hogy nem fog a vizsgálat kimutatni semmit.
(+lehet hogy attól lett bajom, hogy a barátom nem mosta meg a kezét mielőtt *közelebbi kapcsolatunk lett volna úgy* ha értitek mire gondolok :) Legközelebb remélem nem lesz baj ilyennel, jobban vigyázunk majd, csak félek hogy ettől jött ki) 17/L
jaa és használtam canestent krémet, de megjött.. most múlik el 7.napja van ma, nem baj hogy így megyek nagyon az elején? Mivel most múlt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!