Húgycső kenet vizsgálatot hogy végzik? Fájdalmas?
Végeztek...
Huh, nem az élvezetek csúcsa, de ki lehet bírni.
A baj, hogy utána is 2-3 napig elég kellemetlen a vizelés. Én úgy éreztem, mintha zsilettpengét kéne kipisilnom.
Erre azt szokták mondani,hogy nem fáj csak kellemetlen.
De kinek mi fáj és mennyire :S
Biztos nem jó érzés,de gondolj vmi jóra közbe hátha kibírhatóbb lesz
Sziasztok!
Leírom ide a tapasztalataimat, mert tudom, hogy főleg ebben a kényes kérdésben sokan a neten keresnek választ. Én épp fél órája estem túl ezen a vizsgálaton és nem írattak velem semmit sem alá azzal ellentétben, ahogy az oldalon egy másik kérdésnél írta a kérdező. 4 fültisztítópálcikát helyeztek fel, ami nagyon kellemetlen volt, de kibírható. (nekem nincs nagy szerszámom, gondolom a húgycső mérete is ezzel arányos, így a sérülése is...) Amit viszont utána vizeléskor érzek az borzasztó. Elvileg ma egy kis vérzés előfordulhat, mert sérülhetett a nyálkahártya, de ez 1-2 napon belül enyhülni fog.
Sziasztok!
Enyém volt az előző komment.
Na update: 1 nap alatt tűrhetővé enyhült a fájdalom. Nem mondom, hogy nem volt utána még jó pár nap, amikor a gondolat is fájt, de a nehezén már túl voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!