Milyen gyakran kell igazítani a szemöldöködön?
Figyelt kérdés
Dúsan nő, vagy alig?
Milyen időközönként kell igazítani? Havonta vagy akár kéthetente? Kell-e egyáltalán?
Milyen eszközzel csinálod/csináltatod?
Van olyan, akinek nő létére kb másfél centis sávban borzasztó vastagon es gyorsan nő? Vagy én kínlódom mar vele egy héttel a szedés utan? Gyantazzuk egyébként.
Köszi
N 24
2013. aug. 26. 14:19
1/1 anonim válasza:
Jó minőségű szemöldökcsipesz :) Én úgy csinálom, hogy két-három naponta fürdés után belenézek a tükörbe, ellenőrzöm hol nőttek mennyit, és gyors kikapkodom a csipesszel. Kb 30másodperc.
Van akinek annyira erős, láttam már olyat is, hogy gyantázás után is látszódott neki a sok kis fekete pötty....(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!