Meg tudja még igazítani azt a két fogamat?
Figyelt kérdés
Több mint 3 éve van fent a fogszabályzóm és most pénteken fogják levenni. Nagyon gyönyörű lett az eredmény, tényleg rendbe hozta. Egyetlen apró szépséghibája van a fogsoromnak: a metszőfogaim kicsit (tényleg minimálisan, de én látom) egymásra vannak csúszva. Próbálkozott azzal a doktornő, hogy kiegyenesítse, de nem jutott eredményre, azt mondta, hogy szinte lényegtelen ez az apróság. Engem akkor is eléggé zavar.
A lényeg, hogy lesz még éjszakai fogszabályzóm egy jó ideig és olvasgattam ezen az oldalon, hogy az ilyen apróbb hibákat éjszakaival is meg lehet oldani. Ez valóban így van? Ti is voltatok ilyen helyzetben? 16/L
2012. jan. 8. 20:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!