Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon fáj a csiklóm mit...

Nagyon fáj a csiklóm mit tegyek, illetve mitől lehet?

Figyelt kérdés

Pár napja nagyon elkezdett fájni és viszketni a csiklóm fölül... nagyon érzékeny is lett amikor zuhanyzok és odairányítom a vizet eszméletlenül fáj, és néha elkezd viszketni...

13 éves vagyok.

2013. aug. 24. 20:21
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
43%
Nagyon valoszinu!Ha esetleg van otthon canesten krem, az is jo az ilyen enyhebb bacikra!
2013. aug. 24. 20:49
 12/36 anonim ***** válasza:
56%

"Ha esetleg van otthon canesten krem, az is jo az ilyen enyhebb bacikra!"

Ne írjál már hülyeségeket! A Canesten gombaölő és nem jó a baktériumokra. Mert a gomba és a baktérium nem ugyanaz. Mellesleg a kenőccsel semmit nem ér, ugyanis a fertőzés a hüvelyben is ott van és a krém onnan sűrűn nem öli ki!

Menj orvoshoz!

És nem, a hüvelyi fertőzés nem múlik el magától. Kezelni kell, különben igen komoly nőgyógyászati gyulladásaid lehetnek belőle.

2013. aug. 24. 20:56
 13/36 anonim ***** válasza:
70%
Istenem,megint egy zseni!!! Aki lovagol a szavakon,en meg 12 ora melo utan vagyok. Temesd is el rogton, lehet h mehnyakrak!!! Kend be canestennel nyugodtan,es anyukadnak is szolj, bar sztem ez logikus, ezert nem is ragtam a szadba.... es ha 2-3napon belul nem mulik el akkor menj dokihoz, de tobb mint vszinu h elfog! :)
2013. aug. 24. 21:00
 14/36 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsónak. ment a zöld kéz :)
2013. aug. 24. 21:12
 15/36 anonim ***** válasza:
14%
Valaki többet dugott mostanság a kelleténél..o O
2013. aug. 24. 23:58
 16/36 anonim ***** válasza:
Anyukádnak mindenképpen szólj, de ha holnapra sem lesz jobb, akkor menjetek orvoshoz, mert biztosat csak ő mondhat!!!
2013. aug. 25. 06:24
 17/36 anonim ***** válasza:
18%

"Istenem,megint egy zseni"

Nem zseni, csak valaki aki baromi sokat tapasztalt az elmúlt hónapokban a hüvelyi fertőzésekből és aki megtanulta azt is, hogy a Canesten krém nem csodaszer, mint ahogy sokan hiszik és nem csak candida gomba létezik és sokszor a fertőzés nem csak a hüvelyben, hanem még bármennyire is hihetetlen, de a húgyutakban is benne van!

2013. aug. 25. 09:59
 18/36 anonim ***** válasza:
41%

És utána olvashatsz annak is zsenikém, hogy a fertőzés, ha nincs kezelve, felfelé vándorol és petefészek és méhgyulladást tud okozni, ami nem egy félvárról vett dolog, illetve ha valaki sokszor elhanyagolja a fertőzéseit, akkor meddő is lehet!

Javaslom, hogy előbb művelődj és utána sértegess másokat, akik teljesen segítő szándékkal írnak itt az oldalon!!!

2013. aug. 25. 10:01
 19/36 anonim ***** válasza:
6%

Szóval valóban vannak itt mindenhez nagyon értők, és kellően agresszívak is.

Beszélj anyukáddal, menjetek el a gyógyszertárba, vegyetek Canesten combit és használd, 3 nap alatt teljesen el fog múlni.

2013. aug. 25. 10:35
 20/36 anonim ***** válasza:
31%
27eves vagyok, ketszer volt olyan mint a kerdezonek, mindketszer bekentem vele, kb ket nap mulva elmult! Sosem volt folyasom, sosem volt semmi olyan problemam, amivel orvoshoz kene szaladgalnom, veled ellentetben!! Te meg vakarodzol, meg ki tudja milyen bajod van meg, gondolom a kotont sem ismered, és minden sz@rt ossze szedsz. De ez nem azt jelenti h mindenki olyan mint te, foleg egy 13 eves "kis"lany!!!!Szal amint mar fentebb emlitettem, kedves kerdezo ha nem mulna el orvoshoz kell fordulni, de ezert vannak az Anyukak is h segitsenek! Ugy latom ezt mar el sem olvastad utolso, ket kup kozott nem ertel ra......
2013. aug. 25. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!