Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. S. Véletlenül vissza...

S. O. S. Véletlenül vissza fele töröltem a wc papírt. Mit tegyek, hogy nehogy megfertőződjek?

Figyelt kérdés
Megcsúszott a kezem, és beletörlődött a nemi szervembe. Egyből letusoltam, és teafaolajos betétet tettem be, de félek, hogy elkapok valamilyen fertőzést. Mit tehetnék még az ecoli ellen?
2013. aug. 24. 17:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
Napalm.
2013. aug. 24. 17:26
 2/12 anonim ***** válasza:
45%

Ezenkívül már nem sokat.

Véletlenl meg nem lehet visszafelé törölni... hol járt közben az agyad hogy nem figyeltél?

2013. aug. 24. 17:28
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

Az kb. akkor gond, ha valaki rendszeren úgy törli magát, meg napokig nem fürdik.

Most ha te úgy törölted és utána letusoltál, akkor szerinted mi a fenétől fertőződtél volna már meg?

Kicsit átestél a ló túloldalára, nem gondolod?

Amúgy a túlzott intim higiénia is egyik oka a gyakran kialakuló fertőzéseknek, tudtad?

2013. aug. 24. 17:29
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Legkozelebb tegyel fel erenyovet, nagy lakattal! Biztos ami biztos!
2013. aug. 24. 17:30
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Hipochonder vagy.. arra nem gondolsz, hogy mikor leülsz a wc-re már ott mennyi bacit feltudsz szedni? Nem beszélve egy buszkorlátról..
2013. aug. 24. 17:31
 6/12 A kérdező kommentje:

Nagy WC utánról írtam, ha nem lenne világos, de szerintem a felnőtt nők értik, mire gondolok...

Nem utazom busszal, illetve nálunk nem szaros a wc ülőke, tehát ez kizárva, veled ellentétben én onnan nem kaphatok el semmit.

Még várom felnőtt nők válaszát, mert ezt max. gyerekek írhatták.:)

Menj át, ez nem neked való kategória drága. (Az vegye magára, akire ráillik.)

2013. aug. 24. 17:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem csak akkor lehet elkapni a wc ülőkéről valamit ha szaros. Pl. ha úgy húzod le a wc-t, hogy nincs lehajtva a fedél akkor a víz cseppek(amikben rengeteg a baktérium) rácseppennek a wc ülőkére, és te arra ülsz rá...
2013. aug. 24. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi bajod, nyugi!

Vannak elég sokan akik egész életükben így csinálják. (sajnos..)

2013. aug. 25. 11:19
 9/12 A kérdező kommentje:

Sajnos már tegnap éreztem a felfázás jeleit. Ma pedig már nagyon rossz, szóval irány a doki. Ettől féltem. Az ecoli gyorsan bejut a húgycsőbe. (Intelligens, felnőtt, érett nőknek ezt nem kell elmagyarázni) Sokkal óvatosabb leszek ez után.

Köszi annak, aki "normális" választ adott.

2013. aug. 26. 10:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Biztos attol van.... nem is vagy hipochonder áá....
2013. aug. 26. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!