S. O. S. Véletlenül vissza fele töröltem a wc papírt. Mit tegyek, hogy nehogy megfertőződjek?
Ezenkívül már nem sokat.
Véletlenl meg nem lehet visszafelé törölni... hol járt közben az agyad hogy nem figyeltél?
Az kb. akkor gond, ha valaki rendszeren úgy törli magát, meg napokig nem fürdik.
Most ha te úgy törölted és utána letusoltál, akkor szerinted mi a fenétől fertőződtél volna már meg?
Kicsit átestél a ló túloldalára, nem gondolod?
Amúgy a túlzott intim higiénia is egyik oka a gyakran kialakuló fertőzéseknek, tudtad?
Nagy WC utánról írtam, ha nem lenne világos, de szerintem a felnőtt nők értik, mire gondolok...
Nem utazom busszal, illetve nálunk nem szaros a wc ülőke, tehát ez kizárva, veled ellentétben én onnan nem kaphatok el semmit.
Még várom felnőtt nők válaszát, mert ezt max. gyerekek írhatták.:)
Menj át, ez nem neked való kategória drága. (Az vegye magára, akire ráillik.)
Nem lesz semmi bajod, nyugi!
Vannak elég sokan akik egész életükben így csinálják. (sajnos..)
Sajnos már tegnap éreztem a felfázás jeleit. Ma pedig már nagyon rossz, szóval irány a doki. Ettől féltem. Az ecoli gyorsan bejut a húgycsőbe. (Intelligens, felnőtt, érett nőknek ezt nem kell elmagyarázni) Sokkal óvatosabb leszek ez után.
Köszi annak, aki "normális" választ adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!