Trichomoniázis fertőzésem (Ostoros egysejtű fert. ) van, az orvos a hüvelytabletta mellé felírt tablettát is úgy, hogy 8 darabot kell bevennem este. Nem írta félre véletlenül?
Igen, ezt a kezelést szokták ilyenkor írni, gondolom a Klionról vagy szó.
Minden nap egyet vegyél be. Nem egyszerre az összeset.:)
És a párodnak is kell, mivel ez egy általában nemi úton terjedő fertőzés.
És ha a párod nem lesz kikezelve, akkor vissza tudja adni neked újra.
köszönöm kicsit meglepődtem, ha nem teszem fel a kérdést talán pár óra és a kórházban kötök ki :)
Egyébként ő kondom használat esetén is elkaphatta?
Na ilyenkor nagyon veszélyes ez a fórum. Igenis egyszerre kell a 8-at bevenni, mert ez gyors terápia, így kell kiirtani a Trichomonas vaginalist.
Gyors terápia:
Egyszer 2000 mg metronidazol (8 tabletta Klion) mind a beteg, mind szexuális partnere részére este, lefekvés előtt. (Terhesség első trimeszterében a szer ellenjavallt; a második és harmadik trimeszterben az egyszeri adagos séma nem javasolható, mivel magas szérum koncentrációt eredményez.) Itt a link az alkalmazási előirat szakemberek részére: [link]
-Egy gyógyszerész-
Bocsi a hülye kérdések miatt, de ma délután megittam egy kis pohár sört, ennek ellenére bevehetem a gyógyszert? talán már nincs bennem alkohol (az a 3% se) :))
És a párommal óvszerrel védekezünk mindig, ennek ellenére is kezelni kell őt is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!