3-2 hónapja van fehérfolyásom.11éves vagyok. Kb mennyi idő mire megjön? (első lenne) már szőrös is ott alul
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 22:51
1/10 anonim válasza:
Pontosan nem lehet megmondani,de szerintem 2 éven belül.
2/10 anonim válasza:
Talán majd ha már 1-2 éve lesz folyásod. De 16 éves korodig nem kell aggódnod.
3/10 anonim válasza:
2-3 hónap lófütyi... kb 2 évvel a megjelenése után jön meg. minimum 1 év max 3-4!
4/10 anonim válasza:
Kb 1-2 év. De lehet előbb is vagy később.
5/10 anonim válasza:
A fehérfolyás már azért valami.
1-2 éven belül megjön szerintem, de ha nem jönne meg 17 éves korodra sem akkor orvosnak kellene megmutatnod magad.
Na de ez még olyan messze van, hogy ne is gondolj rá.
6/10 anonim válasza:
nekem fehérfolyás kezdete után 1 hónapra jött meg az első!nem törvényszerű hogy mindenkinek évekig van fehérfolyása!sztem lehet hogy 3 hónapon belül vagy lehet hogy 1 éven belül!nem lehet tudni!ha vmi kérdésed van akk írj privit,szívesen válaszolok!
7/10 anonim válasza:
Lehet ez még 1-2 év is,de ne várd mert szörnyű!
8/10 anonim válasza:
Nekem 3 éve van fehérfolyásom és még nem jött meg..
14/l
9/10 anonim válasza:
Én nekem 2 év fehérfolyás után jött meg az első 12 éves koromban.Persze Te a kérdésedet már úgy fél éve tetted fel,de ha azóta nem jött,szerintem még mindig lehet rá válaszolni.:)És igen,olyan 1-2 év szokott az átlagos lenni,de valamikor változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!