Fáj a hasam és fejem. Kb. 2,5 éves van fehérfolyásom. Mostmár barnás is van és 2-3 csepp vér. A nemiszervemen már szőrös vagyok, de a hónaljamon csak 2-3 szál van. Ezek lehetnek az első menstruáció jelei?
úgy ahogy írták, a fanszőrzetnek nincs köze. Ha azt mondod, hogy pár csepp vér már volt, akkor az azt jelenti, hogy megjött. Lehet, hogy kezdetben csak ennyi, de jövő hónapban több lesz.
Nekem ilyen: előtte 5 nappal el kezd fájni a mellem, a menstruáció előtti napon pedig annyira, hogy nem tudok hozzá nyúlni. Görcsöl az alhasam és az első 1 nap menni kell mindig a nagy dolgomra, de közben székrekedésem van. Nekem ennyi. Mindenkinek más. De ha láttál 2-3 csepp vért, az nem igen utalhat másra
Igen, ez már az lesz.Üdvözöllek a NŐ-k között!
Nagylány lettél!
Nagyon sokféle betét kapható, tarts magadnál, mert ebben a korban össze-vissza jöhet meg. A fejed talán mástól fáj.
Regisztrálj a www.ciklus.hu-n
A menstruációt megelőzi valóban, hogy némi váladékozás megjelenik. Mindenkinek van. Ha nagyon bő, vagy megváltozik,az viszont lehet betegség jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!