Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elviselhetetlen mensturáció....

Elviselhetetlen mensturáció. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és az utóbbi 1 évben a menstruációm idején nagyon erős a vézrésem, egyszer ki is száradtam miatta, és annyira kínoz a fájdalom, hogy az ágyból sem tudok felkelni. Kaptam az orvostól és nőgyógyásztól is gyógyszert, de nem használt semmit. Legutóbb 6 gyógyszert kellett bevennem(görcsoldó és fájdalomcsillapító) amíg egy kicsit jobb lett, de pár óra múlva elmúlt a hatásuk. Nem tudom ezzel mit lehet csinálni, de egyre rosszabb és félek mi lesz.

2013. aug. 22. 20:43
 1/3 Nikolee0727 ***** válasza:
Hátrahajló méhed van? Hátrahajló méhnél vannak ezek a panaszok ugyanis máshogy van a méh beerezettsége. Nekem is ugyanezek a panaszaim volta. Elmentem orvoshoz és ő fogamzásgátlót írt fel. Azóta nem kell bevennem gyóygszert a havimnál.
2013. aug. 22. 20:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor megint felkeresem a nőgyógyászt. Köszönöm szépen a választ.
2013. aug. 22. 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem segít, ha egybeszabott ruhát veszek fel menstruáció idején. Jobban érzem magam.
2013. aug. 22. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!