Elviselhetetlen menstruációs fájdalom - mit tegyek?
voltál nőgyógyásznál, ő mit mondott?
egyáltalán nem biztos, hogy a havi betegség miatt görcsölsz ennyire. egyik barátnőm is így volt, neki kiderült, hogy van valami gubac és meg kellett műteni. Azóta jól van.
egyébként pedig ha már tanács...ha fél literes pet palackot meleg vízzel megtöltesz és a hasadra teszed, az használ, én is ezt csinálom.
1. Nőgyógyász.
2. Negatív lelet után pszichiéter vagy pszichológus (nehezen fogadod el a női szerepet, a női létet, és/vagy anyád nagyon erősen rádtelepszik lelkileg, ill. lehet traumatizáltság is a háttérben).
3. Melegvizes palack vagy plüssmackó a hasadra és elterelni a figyelemet a fájdalomról (értsd: nem belehergelni magad tovább abba, hogy fáj).
4. Fokozatosan csökkentsd a fájdalomcsillapító-adagot.
Jobbulást kíván egy sorstárs.
Biztos van erre a problémára valamilyen tea is.Csökkentsd a gyógyszermennyiséget.
Azt hallottam,hogy a tampon is okozhat erős görcsöket.
Én is pont ugyanígy szenvedtem, volt hogy el is ájultam az utcán. Sajnos sokan ráfogják a menstruációra, pedig ha ilyen elviselhetetlen panaszokat okoz, akkor az már nem normális. Nekem cisztám volt, mellé endometriózisom, valószínűleg az utóbbi okozta a görcsöket. Ja és csak 22 éves vagyok.
Szóval szerintem is vizsgáltasd ki magad egy lelkiismeretes nőgyógyásszal, addig pedig marad a melegvizes palack, tényleg csodákra képes!
Engem 1 even keresztul vizsgaltak, vegul arra jutottak, hogy orokoltem. Anyanak szules utan lettek elviselheto gorcsei.
10-17 eves koromig szenvedtem, sokszor kellett mentot hivni, mert a fajdalomtol elajultam. Csak az injekcios gorcsoldo segitett, SEMMI MAS!
Aztan elkezdtem fogamzasgatlot szedni es mar elviselheto a fajdalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!