Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Októberben leszek 17 éves, és...

Októberben leszek 17 éves, és még nem jött meg. Lehet, valami betegség miatt?

Figyelt kérdés
Szőrösödés, pattanások, dús keblek, fehér folyás. tini-fíling, libidó... Minden oké. Anyukám nyugtat, hogy neki is későn jött meg, nem kell nőgyógyászhoz mennem, de rám sajnos nem hat. Vajon mi lehet a probléma? A nemi érésem többi formája látszólag ép, és virul. Pedig azt hittem, a szexualitás csak az első menzesz után indul be igazából. Következő kérdésem: Mennyire lenne elvetemült ötlet a közösülés?
2013. aug. 21. 13:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

azért ez durva, azt hittem, már mindenkinek megjön általánosban

Nőgyógyászhoz elmehetnél, nem árt, de én első körben a háziorvosnál említeném meg, hogy ez probléma-e, és adhat beutalót vizsgálatokra.

2013. aug. 21. 13:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha van fehér folyásod akkor meg fog jönni nem kell aggódnod
2013. aug. 21. 13:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Most ne a szexszel törődj, hanem menj orvoshoz, ha még eddig nem jött meg az első menstruációd sem!
2013. aug. 21. 13:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, ezt megfogadom. Elmegyek a háziorvosgoz még sulikezdés előtt, amíg a párom meg nem érkezik a nyaralásból. Szegény, ő csak annyira szívja a levét ennek, mint én. :)
2013. aug. 21. 13:20
 5/11 A kérdező kommentje:
#3: ebben a korban nagyjából mindenki a szexszel törődik. Csak az én esetemben türelem is kell hozzá.
2013. aug. 21. 13:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha nagyon aggodsz, akkor fordúlj orvoshoz!

Nem akarlak megszólni, csak tényleg nem a szexel kéne törődnőd, inkább jobban teszed, ha kideríted, hogy még miért nem menstruálsz ebben a korban!

2013. aug. 21. 14:00
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Akinek 16 éves koráig nem jön meg,ajánlott orvoshoz fordulnia.Menj dokihoz,az a biztos.:)
2013. aug. 21. 14:38
 8/11 anonim ***** válasza:

17 éves korban illik elmenni dokihoz, ha addig nem jön meg.

Esetleg várd meg az októbert?..

2013. aug. 21. 18:29
 9/11 anonim válasza:
Hát a fiúknak fehér folyadékkal nem nőgyógyászhoz kell menniük ha nem menstruálnak, hanem tudom ajánlani Dr Cicz Imrét .
2013. szept. 24. 23:01
 10/11 A kérdező kommentje:
akkor úgy véli a kedves válaszoló, hogy a "dús keblek" miatt kéne aggódom? :D
2013. szept. 25. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!