Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Folyton szédülök, hányingerem van és fáj a fejem. Hétfőn feküdtem le először a barátommal és azóta érzem rosszul magam, terhes nem lehetek mert védekeztünk és mielőtt elment volna még ki is vette. Szóval az kizárva. Egyéb ötlet?
17/l
2013. aug. 17. 22:44
2/9 A kérdező kommentje:
Nem.
2013. aug. 17. 22:49
3/9 anonim válasza:
milyen módszerrel védekeztetek? egyébként lehet csak a hormonjaid bolondultak meg egy kicsit, de ha nagyon bizonytalan vagy, csinálj egy tesztet :)
4/9 A kérdező kommentje:
Óvszer volt rajta, de figyelt rá hogy mielőtt elment kiszedte, nem szakadt ki. Semmi baj nem történt. Ezért mondtam hogy a terhesség kizárható, szerintetek is?
2013. aug. 17. 23:12
5/9 anonim válasza:
Lehet,hogy valami pszichoszomatikus valami.
6/9 anonim válasza:
hát akkor ez szerintem is valami pszichés eredetű lehet, de ha ez volt az első eset, szerintem ez még normális, mindenkinek máshogy reagál a szervezete a hormonok miatt (legalábbis szerintem, nem vagyok szakértő)
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy a kettőnek nincs köze egymáshoz, pl. gyomorrontás, kiszáradás stb.
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem sok köze van a terhességhez, pár nap alatt nem jelentkezik semmi tünet. Inkább valami vírus, vagy gyomorrontás..Menj el orvoshoz, ha nem szűnik meg..mert komoly gondok is lehetnek a hányinger, szédülés, fejfájás mögött!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ha nem leszek jobban megyek dokihoz :)
2013. aug. 18. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!