Bal alhasi fájdalom, nemiszerven iszonyatos viszketés. Nemiszervi betegség? Ezek a tüneteim (elég sok, bővebben lent)
4 napja voltunk strandon, és én vagy 6 órát ültem a termálvizes medencében (az ajánlott fél óra helyett)
Ezután kezdett viszketni a nemiszervem, majd másnap este alhasi fájdalom jelentkezett nálam a bal oldalon (itt van a szigmabél is, ami székrekedéskor fájhat/görcsölhet, és nekem székrekedésem van, szóval lehet amiatt is) ez kb 1 napig tartott, aztán elmúlt.
Meg egyik este ahogy lefeküdtem aludni éreztem hogy a hüvelyem szúr.. vagyis éreztem hogy kb fél percenként beszúr és eléggé fájt..
A nemiszervem azóta mindennap iszonyatosan viszket, és a hüvelyváladékom fehér és sűrű..(bár máskor is volt ilyen, csak akkor nem viszketett meg nem fájt semmim)
(régebben már volt hogy a szigmabelem görcsölt.. de akkor biztos hogy a székrekedés miatt)
Holnap megyek orvoshoz, hiszen egyértelmű hogy elkaptam valamit..
De akkor miért fájt az alhasam? Köze lehet hozzá?
Hallottam hogy pár hüvelyi fertőzés rámehet a petefészkemre/húgycsövemre is..
Szerintetek?
Majd az orvos mond valamit.
Dehogy megy rá a petefészkedre még ilyen rövid idő alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!