Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik ártalmasabb a mellnek?

Melyik ártalmasabb a mellnek?

Figyelt kérdés
Az állandó melltartó viselés, akár még éjszaka alváskor is, vagy az, ha sosem hordunk?
2013. aug. 20. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

mindkettő hülyeség

illetve utóbbi nem, mert ha valakinek nincs nagy melle, akkor annak felesleges a merevítős melltartó

de hogy mi értelme merevítős melltartóban aludni, az nekem még senki nem tudta megmagyarázni

mert az egy dolog, hogy vannak mazochista emberek, de azért ennyire

nekem nagy melleim vannak, nap közben merevítős melltartót hordok, de itthon, laza körülmények között (ha nem végzek fizikai munkát) sokszor nem viselem, éjszakára meg eszembe sem jutna

2013. aug. 20. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
én is nagymellű vagyok(D/E),ha tehetem akkor nem hordok,úgy vettem észre hogy sokkal szebb a mellem ha nincs mindig rajtam,így nem ernyednek el annyira az izmok
2013. aug. 20. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ki beszélt merevítős melltartóról..?

Ha nagy, lógós mellei vannak valakinek és kényelmetlen neki melltartó nélkül lenni, akkor nyugodtan viselhet éjjel-nappal, de jó minőségű, kényelmes darabot, merevítő nélkül, széles vállpánttal, az úgynevezett "tehermentesítő" modellekből. Ha nem erről van szó, akkor éjszakára felesleges, a push-up melltartó meg kifejezetten ártalmas.

2013. aug. 20. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
a mell akkor lóg, ha a kötőszövet laza, ezt nem befolyásolják a mellizmok.
2013. aug. 20. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem izmok miatt lógnak a mellek, hanem adottság kérdése.(kötőszövet)
2013. aug. 21. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!