Melyik az ártalmasabb?
Mióta átálltam e-re csak pozitív tünetei vannak:
-fittebb vagyok
-nem köhögök
-nem jön fel a torkomból a sok szar
-jobban érzem az ízeket és az illatokat
Az első néggyel egyetértek, május óta én is e-cigin élek (na jó, néha elszívok egy-két rendes cigit is).
- nincs köhögés
- könnyebben biciklizek
- olcsóbb.
De hogy azért ne legyen fenékig tejfel minden, vannak emberek, akiknek nem biztos, hogy jobb az e-cigi.
Vannak, akik a propilén-glikolra allergiások, ez egy bőrpróbával rögtön kiderül. De ők még mindig szívhatják a glicerinest.
Vannak viszont olyanok, akik szív és/vagy vérnyomásproblémákra olyan gyógyszert szednek, aminek vízhajtó hatása is van, hát nekik viszont nagyon nem hiányzik a gőz!
Őket lebeszéli az orvos az e-cigiről, azt mondja, inkább szívja a rendes cigit, ha nem bírja megállni!
5-öshöz:
Az allergia valóban előfordul, de ami a gőz és vízhajtók közötti összefüggést illeti, erős kételyeim vannak. Évek óta szedek olyan vérnyomáscsökkentőt, amiben vízhajtó is van, és kutya bajom. (Az orvosom is tudja, hogy elektromosra váltottam, de nem szólt semmit.) De minden bizonnyal vannak olyanok, akiknek ez nem jön be, csak nem hinném, hogy az orálisan szedett vízhajtó és a belélegzett gőz interakciója okozza a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!